≫ 

Tragedija na Ibarskoj magistrali kod Beograda: Vozač umro dok su ga spasavali

U ovoj saobraćajnoj nesreći još jedna osoba je poovređena

  • 15

U sudaru kombija i autobusa koji se jutros dogodio na Ibarskoj magistrali, kod Vranića, poginula je jedna osoba, a jedna je povređena.

Jeziv udes na Ibarskoj magistrali: Poginula žena iz BMW-a, muškarcu se bore za život

Sudar se dogodio oko 5.30 sati.

Direktorka Hitne pomoći u Barajevu Svetlana Milanović rekla je agenciji Beta da je poginuo vozač kombija, dok je je jedna osoba povređena.

Foto: Printskrin/Facebook

- Kada je naša ekipa stigla na teren vozač kombija je davao znake života. Bio je zaglavljen u vozilu i konfuzan. Nismo mogli da mu priđemo ni sa jedne strane. Vatrogasci su pokušavali da ga izvuku, ali je preminuo - kazala je ona.

Povređena osoba prevezena je na ortopediju Vojnomedicinske akademije.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Autoprevoznik

    7. decembar 2017 | 11:27

    Sve je to zato što je dozvoljeno sa B kategorijama upravljanje kombijima do 3500kg. Ja sam Autoprevoznik iz Beograda i posedujem sve kategorije i kad mi se na oglas javi i predstavi kao vozac i pitam ga sta posedujes od kategorija a on mi kaze samo B e tada je razgovor izmedju nas automatski završen. Zakon neka bude kakav hoće ali kod mene u firmi amater raditi nikada nece.

  • Suza

    7. decembar 2017 | 10:11

    TUGA.

  • cobi ns

    7. decembar 2017 | 11:27

    Koliko god, to nekima zvučalo smešno,posao vozača je izuzetno kompleksan....danas"uzimaju vozače"bez ikakve provere i prakse,samo da pristaju na male pare-da ne pričamo o ne znanju vozača,generalno na ovim prostorima?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA