≫ 

Horor u Pećincima, proročica poslala ženu u smrt: Rekla joj da u kući nema nikoga, a tu je sačekao bivši muž, zaklao je, pa se obesio

Njihova tela zatekla je majka muškarca

  • 55

Muškarac M. S. (49) ubio je bivšu nevenčanu suprugu M. D. (46) u porodičnoj kući u Pećincima, a potom izvršio samoubistvo.

Potresne reči majke ubijenog dečaka iz Pančeva: Nadam se da će Ivanov krvnik i svi koji su bili tu kada se on iživljavao dobiti šta su zaslužili

Muškarac je juče usred dana ženu nasmrt izbo nožem, a potom je presudio sebi vešanjem. Prema prvim informacijama, njihova tela zatekla je majka muškarca.

M. S. i nesrećna žena živeli su do pre desetak dana zajedno, kada se on vratio u kuću kod majke, a motivi tragedije još se utvrđuju. Meštani pričaju i da je M. S. već bio u zatvoru zbog maltretiranja bivše supruge, a da iz prvog braka ima dvoje odrasle dece, a da je za M. D. ostao desetogodogišnji sin.

Policija je obavila uviđaj, a tela su poslata na obdukciju u Novi Sad i očekuje se da rezultati budu poznati početkom radne nedelje.

Foto: A. Nalbantjan

Kako saznaje "Alo!", krvavi pir dogodio se u petak u prepodnevnim satima, a otkriven je oko podneva kada je pronađeno Mirsadovo obešeno telo u prizemlju kuće. Tela nastrdalih poslata su na obdukciju, a dalja istraga treba da potvrdi ili da demantuje sumnje da se radi o ubistvu i samoubistvu.

- M. D. i taj Mirsad živeli su nevenčano skoro tri godine, a razišli su se pre oko dvadesetak dana. Od tada se M. D. vratila u svoju kuću i strahovala je za svoju bezbednost, jer ju je navodno on tukao. Koliko sam čula, M. D. se po povratku kući kod dece zatvorila jer joj je, navodno, Mirsad pretio i dolazio na vrata.

- Znam samo da je tog kobnog dana rekla da ide u Pećince pošto ju je navodno zvala ta proročica. Ona joj je rekla da je njenom bratu vrlo loše i da bi bilo lepo da M. D. vrati njegovu zdravstvenu knjižicu da bi on otišao do lekara. Takođe joj jerekla i da Mirsad nije kod nje u kući i da može bezbedno da dođe - objašnjava prijatelj ubijene žene za "Alo".

Kako saznaje "Alo", po dolasku M. D. u Pećince u kući proročice nalazile su se njena majka, brat Mirsad i stanarka, dok osobe koja je navodno pozvala nesrećnu ženu nije bilo.

(Telegraf.rs/Blic)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    9. decembar 2017 | 23:17

    Ja sam zet od ubijene Dmitrovic Melite koja je ubijena na naj monstruozniji nacin! Iza nje je ostala cerka od 27godina, i sinovi od 23 i najmladjeg od svega 9godina. Sa kojim je ziveo godinamaziveo u njenoj kuci i psihicki i fizicki ih maltretirao uz ucene i pretnje. Dok nije skupila snage da ga se otarasi da bi on danima smisljao monstruozni plan kako da ju ubije. I nije se sazalio ni nad najmadjim detetom koje je jako vezano za majku a sve nas zavio u crno!

  • Takisa

    9. decembar 2017 | 23:35

    Ma dosta bre vise,samo starlete i rijaliti programi..dosta...ljudi amjo peticije,protesti,bilo sta ali da se promeni zakon. Ne moze vise ovako.

  • Nene

    9. decembar 2017 | 22:09

    Sto vise objavljujete ove tragedije to se one umnozavaju. STOP

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA