≫ 

Aleksandar i Jovan se potukli i zapucali zbog neplaćenih računa za vodu: Sada komšije Zemunci idu zajedno u zatvor!

Horor priča iz Zemun polja

  • 0

Aleksandar Petrih i Jovan Stefanović, vlasnici dva lokala u Zemun polju, pravosnažno su osuđeni na zatvorske kazne zbog teškog sukoba 2011. godine, u kome su obojica zadobili povrede nakon svađe oko zajedničkog vodomera, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda u Beogradu.

Potresni status neutešne prijateljice ubijene Miroslave: Anđele moj, ni reči ni slova ne mogu da iskažu bol i tugu što si nas napustila

Petrih je osuđen na osam meseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja, tačnije jer je sa još nekoliko lica prebio Stefanovića zbog svađe oko neplaćenih računa za vodu i naneo mu lake telesne povrede.

Stefanović je osuđen zbog krivičnih dela ubistvo na mah u pokušaju i nedozvoljeno držanje pištolja.

On je, odmah nakon prebijanja, iz pištolja pucao na Petriha i pogodio ga u levu polovinu grudnog koša i levu nadlakticu, čime mu je naneo tešku telesnu povredu opasnu po život, navodi se u presudi.

Mediji su ranije preneli da njih dvojica imaju radnje u poslovnom centru u Ulici Dušana Mađerčića. Petrih drži dečju igraonicu, a Stepanović je vlasnik frizerskog salona.

Ovom odlukom odbijene su sve žalbe i potvrđena je presuda Višeg suda u Beogradu.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA