"Pustite me da ga dokrajčim": Nasilnik iz Pančeva kidisao na ubijenog Ivana i nakon što mu je nož zario u grudi

Ivan Adamov preminuo je u četvrtak oko 20.30 sati kod Sportskog centra "Mladost" u Pančevu, kada ga je, kako se sumnja, N. S. ubo nožem u grudi

  • 18

N. S. (17) iz Pančeva navodno se nije zadovoljio time što je Ivan Adamov (16), kog je izbo u grudi, jedva davao znake života, pa je kidisao nožem na njega, ali su ga drugovi sprečili. Ivan je ipak kasnije preminuo.

Potresne reči majke ubijenog dečaka iz Pančeva: Nadam se da će Ivanov krvnik i svi koji su bili tu kada se on iživljavao dobiti šta su zaslužili

On je, navodno, nakon što je izbo Adamova urlao: "Pustite me da ga dokrajčim". Takođe, nezvanično, osumnjičeni za ovaj zločin ima problema s narkoticima.

Ivan Adamov preminuo je u četvrtak oko 20.30 sati kod Sportskog centra "Mladost" u Pančevu, kada ga je, kako se sumnja, N. S. ubo nožem u grudi. Maloletnik je ubrzo preminuo na stazi na kojoj su se dogovorili da odmere snage tučom.

Kako saznajemo, N. S. već neko vreme pravi probleme roditeljima.

- Otac mu je radio kao vozač autobusa i žalio se prijateljima da je N. S. počeo da radi s drogom i da je upao u velike dugove zbog kojih je morao da proda kuću. Pokušavao je da pomogne sinu, ali očigledno u tome nije uspeo - priča ovaj Pančevac.

Foto: masinska.edu.rs, Informer/Facebook

On dodaje da je poznavao Ivana i njegove roditelje i da je ubijeni maloletnik bio čista suprotnost ovog drugog.

- Ivanov otac Dragan rekao je da su mu sinovljevi drugovi ispričali da je N. S. naredio da ubijeni mladić dođe da se vidi s njim. Tuča je počela i kad ga je ubo nožem, drugi dečaci su ga odvajali od ranjenog Ivana, ali je on, navodno vikao: "Pustite me da ga dokrajčim". Sve ovo može i da ima smisla ukoliko je N. S. zaista bio pod dejstvom narkotika - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, Dragan je slomljen od bola.

- Video sam ga i deluje mi kao da je pod dejstvom nekih lekova za smirenje. Ivan je bio dete za primer. I sad čekam da prođe pijacom i da mi se kroz osmeh javi i pita me kako sam. Bio je vredan, pomagao je roditeljima, vukao lubenice i sve ostalo što su prodavali njegovi roditelji. Hteli su da ga uključe u posao, da zna kako je zaraditi dinar i da zna da ga ceni. Sećam se da se hvalio da čuva stoku kako bi obezbedio novac za školovanje i sve ostalo. Ivan je bio desna ruka svojim roditeljima - priča Pančevac.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    10. decembar 2017 | 20:57

    Sa dobrim advokatom, i veštacima, dokazaće se da je bio pod dejstvom narkotika, godina - dve " lečenja" i Jovo - nanovo, sutra će premlatiti devojku, izbosti dete.... Pravda? Šta to beše?? Dati ga majci nastradalog dečaka na " prevaspitanje" i zatvoriti slučaj! TAČKA! Inače sa ovakvim pravosudnim sistemom, kaznenim odredbama, nema dalje...!

  • Pancevka

    10. decembar 2017 | 19:27

    Cista istina od a do š samo mi je zao sto ce ubica proci nekaznjen ili neadekvatno kaznjem...velika je tuga za izgubljenim mladim zivotom ,iskreno saucesce porodici Adamov

  • Lale

    10. decembar 2017 | 22:01

    Drzavo DOKRAJCI Ubicu! Svi gledaoci tj.navijaci i prisutni bi trebalo da odgovaraju kao i roditelji Ubice jer su nesavesni,nesposobni cim se dete od 15, 16 godina otrglo kontroli to samo znaci da nisu bili prisutni u njegovom zivotu i zbog njih je ubijeno dete koje nije to zasluzilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA