≫ 

Ispovest oca ubijenog tinejdžera koja ledi krv u žilama: Odvukao je mog sina i vikao: Pustite me da ga dokrajčim!

Ubijeni Ivan bio je sa dva, dok je N. S. bio sa tri drugara, ali su se njih dvojica tukli jedan na jedan

  • 11

- Taj dečak je izbo mog sina, nije imao milosti. Navodno je vikao "pustite me da ga dokrajčim" - priča Dragan Adamov, otac Ivana (16), dečaka kojeg je nasmrt izbo u četvrtak uveče godinu dana stariji N. S. (17).

Potresne reči majke ubijenog dečaka iz Pančeva: Nadam se da će Ivanov krvnik i svi koji su bili tu kada se on iživljavao dobiti šta su zaslužili

Tuča je bila dogovorena kod sportskog centra u Pančevu kako bi dečaci "odmerili snage". Ubijeni Ivan bio je sa dva, dok je N. S. bio sa tri drugara, ali su se njih dvojica tukli jedan na jedan.

Foto: Informer/Facebook- Ubijeni I. A.

- Meni su drugovi mog sina Ivana, koji su bili tu kada je on ubijen, rekli da ga je taj dečak nazvao i zahtevao da se s njim nađe. Kada se Ivan našao s njim, on je počeo da ga vuče. Vukao ga je nekoliko metara dok nisu došli u mrak, gde ga je ubio. Onda je počeo da viče da ga puste da ga dokrajči - ispričao je otac ubijenog dečaka Dragan Adamov za beogradske medije.

Portal Telegraf.rs bori se protiv vršnjačkog nasilja, koje je sve veći problem u Srbiji. Opravdanje ne postoji, samo prevencija u kojoj svi moramo da učestvujemo, da ne bismo nastavili da brojimo žrtve.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    11. decembar 2017 | 11:46

    Doživotna robija

  • Bojana

    11. decembar 2017 | 10:15

    Kuku državo. Zaštitite decu i ovako ih nemamo dovoljno. Sankcije i za ubicu i za roditelje ubice.

  • rocco

    11. decembar 2017 | 10:11

    2*40 godina da ima vreme da razmislja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA