Rekao je "Majko, ubio sam dvoje ljudi" i prekinuo vezu: Isplivali novi detalji tragedije kod Loznice

Nenad nije povređen u kobnom sudaru, ali je njegova žena ispala iz džipa i ima povredu noge i glave

  • 9

Vozač džipa Nenad V. (35) iz Trbušnice, koji je osumnjičen da je u ponedeljak u selu Gornji Dobrić kod Loznice udario u "polo" u kom su nastradale Svetlana Stepanić (54) i njena ćerka Daniela (32), saslušan je u tužilaštvu u Loznici. U istoj nesreći teško je povređen Danielin otac Milorad.

Jezivi detalji pogibije majke i ćerke kod Loznice: Daniela stradala trudna, udala se pre samo 15 dana

On je ispričao kako se dogodila nesreća, dok je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora. O Nenadu V. i njegovoj supruzi komšije iz Trbušnice imaju samo reči hvale.

- Nenad je fin i dobar momak, radi kao auto-mehaničar. Poznat je kao oprezan vozač, ne pije i ne puši. U sudaru on nije bio povređen, ali je njegova žena ispala iz džipa i ima povredu noge i glave - priča jedan od komšija.

Foto: Facebook/Daniela Popović

On objašnjava da Nenad živi u kući sa suprugom, s kojom ima ima dvoje dece, i majkom.

- Imao je brata, koji je preminuo pre nekoliko godina. Video sam njegovu majku i ona kaže da ne može da veruje u ono što se dogodilo. Kako mi je objasnila, Nenad ju je u potpunom šoku zvao nakon sudara i rekao joj: "Majko, ubio sam dvoje ljudi" i prekinuo vezu. Od snaje je navodno saznala da je taj automobil izleteo ispred njih i da nikako nije mogao da ukoči - priča sagovornik.

Svetlana Stepanić i njena ćerka sahranjene su na groblju u Joševi, a na večni počinak ispratili su ih Danielin brat blizanac Dejan i mlađi brat Dane, kao i suprug Vaso Popović, za koga se Daniela udala pre 15 dana, kao i brojna rodbina i prijatelji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • juzni front

    14. decembar 2017 | 13:39

    Fin momak oprezan vozac vozio 150 na sat na putu gde ne mozes da ides 40 jer je takav put!

  • Aha

    14. decembar 2017 | 15:07

    Zasto odmah presudjujete ljudi?

  • Zoran

    14. decembar 2017 | 14:48

    Da je isao sporije nebi doslo do ovolike tragedije,ne poznajem coveka Ali ipak bi sve bilo drugacije,uzrok je prevelika brzina I tu nema sta da se prica,saucesce porodici poginulih..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA