Na mladića palo drvo kod Ivanjice, ustao kao da ništa nije bilo i krenuo ka bolnici: Umro je posle nekoliko minuta vožnje

Nije ni znao da ima unutrašnje smrtonosne povrede

  • 4

Prilikom seče stabla u šumi, u mestu Crna Bara kod Ivanjice, poginuo je S.B. (26) iz sela Osonica. Prema rečima očevidaca, sve se desilo kada je S.B. posle obaranja stabla bukve počeo da podseca grane i krati deblo. Prilikom seče bočne grane čitavo stablo se iznenada pokrenulo, zahvativši nesrećnog mladića.

Tragedija u Leskovcu: Čovek brao grane za Božićne venčiće, pa pao s drveta i poginuo

Kada su ostali radnici stigli do njega, S.B. je bio na nogama, i ruka mu je bila slomljenom, ali ništa više nije ukazivalo na ostale unutrašnje povrede, koje će se kasnije ispostaviti smrtonosnim.

Bio je svestan i sam je došao do vozila "lada niva" kojim su odmah krenuli put Ivanjice. Nakon što je iz Hitne službe ivanjičkog Doma zdravlja upućen u užičku bolnicu, mladić je kod Požege preminuo u kolima Hitne pomoći.

Daljinac

(Telegraf.rs/Info liga)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamy

    15. decembar 2017 | 18:47

    Pa zar nisu mogli da urade pregled u Ivanjici sigurno bi bio spasen. Strasno, ubi nas aljkavost i neodgovornost, a zakona nigde!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA