Verovatno najgluplji pokušaj krijumčarenja cigara u Srbiju u poslednjih 10 godina (FOTO)

Poznato je da Crnogorce "bije" glas da su lenji, ali je ovaj Nikšićanin oborio sve rekorde u lenjosti. Krenuo je u šverc, ali ga je "mrzelo" da sakrije robu

  • 26

Svakodnevno čitamo o raznim pokušajima krijumčarenja i dovitljivim načinima kako švereceri pokušavaju da nadmudre carinike i nelegalno prenesu zabranjenu robu. Ima raznih slučajeva od skrivanja novca u gaće do spremanja droge u improvizovane pregrade automobila, ali da neko krene da krijumčari cigarete kao ovaj Nikšišanin (52), to još niko nije video!

Istorijska zaplena na Horgošu: Pronađen sat ekstremne vrednosti iz 1921, sumnja se da je pripadao poznatoj ličnosti (FOTO)

Poznato je da Crnogorce "bije" glas da su lenji, ali je ovaj Nikšićanin oborio sve rekorde u lenjosti. Krenuo je u šverc ali ga je "mrzelo" da sakrije robu.

Foto: Uprava carina

Carinici su 15.decembra oko 19.30 na graničnom prelazu Špiljani zaustavili škodu podgoričkih registracija i pitali vozača da li ima nešto da prijavi. Crnogorac je odgovorio da nema, ali kada su radi rutinske kontrole otvorili prtljažnik ostali su u šoku!

Gepek je bio pun uredno složenih cigareta "Cosmopolitan Premium Slims", bez akciznih markica, koje nisu bile čak ni pokrivene ničim, a kamoli sakrivene.

Foto: Uprava carina

Nikšićanin je ostao bez oko 700 boksova cigareta, koje je osim prtljažnika "sakrio" u rezervnom točku i torbi koju je držao ispod prednjeg sedišta.

Foto: Uprava carina

Na kraju su nakon neuspelog pokušaja krijumčarenja i Nikšićanin i cigarete zajedno sa automobilom završili u policiji i tužilaštvu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado

    16. decembar 2017 | 18:17

    On je krenuo u dogovoreni prolazak granice,ali je nesto krenulo po zlu i nije prosao u predhoni dohovor .

  • Rale

    16. decembar 2017 | 18:52

    Ovo je bio mamac da im skrene paznju haha drugo auto prenelo predpostavljam oko milionce i po u jednom potezu .

  • Krajina

    16. decembar 2017 | 15:59

    Nije se pogodio njegov carinik na granici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA