Divlji zapad u Nišu: Zapaljen automobil zamenika načelnika policije, ovo je sedmi "važan" auto koji je izgoreo u mesec dana

Niška policija je potvrdila paljevinu

  • 16

Službeno vozilo MUP –a "folksvagen pasat" koje je koristio zamenik načelnika niške Policijske uprave Zoran Bogdanović zapaljeno je noćas u Nišu. Kako saznajemo, auto koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj Bogdanović živi na Bulevaru Nemanjića, planuo je oko 3.15 minuta.

Niško podzemlje ne staje: Zapaljena još dva automobila (FOTO)

Niška policija je potvrdila paljevinu.

- Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, u toku je intenzivan rad na rasvetljavanju ovog događaja – saopštila je niška Policijska uprava.

Najnovija paljevina usledila je samo dan nakon što je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kazao da neće biti u potpunosti zadovoljan radom niške policije dok ne budu rasvetljeni prethodni slučajevi podmetanja požara na vozilima.

Postoji velika verovatnoća da je na ovaj način izvršen dodatni pritisak na Policijsku upravu od strane ljudi koji stoje iza nekoliko prethodnih paljevina kako bi omeli istragu koja bi dovela do izvršilaca.

Foto: Telegraf

Ovo je sedmo vozilo zapaljeno za poslednjih mesec dana u Nišu.

Neslavna serija započeta je 15. novembra kada je upaljen "mercedes" službenika PU Niš, jednog od rukovodilaca aleksinačke policije. Samo dan kasnije, u takođe namernoj paljevini stradala je "škoda fabia" zamenika gradonačelnika Miloša Banđura, funkcionera SNS.

Foto: Telegraf

Piroman ponovo napada 19. novembra i pali "mercedes" njegovog stranačkog kolege, direktora "Tržnice" Gorana Đorđevića, a u isto vreme na drugom kraju grada gori i "hjundai" jedne Nišlijke.

U naselju "Trošarina" 4. decembra upaljen je "pasat" osobe za koju je OJT saopštilo da nije javna ličnost, a požar se proširio i na "golf 1" koji je pretrpeo još veću štetu.

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    17. decembar 2017 | 13:28

    Secam se kada su zeleznicari svuda isli u zeleznicarskoj uniformi i to je bio njihov ponos a sada doslo vreme da se sluzbeni automobili koriste u iste svrhe, ide se sa njima kod rodbine, u lov, na pijacu, kuci, sta ce jadni kada su male plate i ne mogu da kupe sebi auto. Sada bi gospodin trebao da dobije otkaz i da uz to kupi drugi auto da nadoknadi stetu. Ne odobravam to sto je uradjeno ali treba dooooobro ispitati pozadinu dogadjaja kao i pozadinu prethodnih jer kazu da nista nije slucajno. Mnogo ih je u poslednje vreme i to su sve odabrane licnosti "vlasnici" zapaljenih vozila.

  • Pero

    17. decembar 2017 | 12:16

    Sta će službeni auto pred zgradu zna se gde treba da bude! Privatno se koristi kao i svuda!

  • Vlada

    17. decembar 2017 | 11:41

    Idemo veselo... divlji jug divlji divlji jug

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA