Biznismeni greškom ranjeni u rafalnoj pucnjavi u Leskovcu: Meta je bio Pink Panter?

Na njih je pucao za sada nepoznati napadač

  • 0

U rafalnoj pucnjavi u centru Leskovca, u kafiću "Bagat" koja se dogodila 16. decembra u 23 sata, ranjena su dvojica sredovečnih biznismena A. Č. (47) i S. K. (42). Na njih su pucali za sada nepoznati napadači, a oni su posle lekarske intervencije van životne opasnosti.

Rafalna pucnjava u Leskovcu: Dve osobe povređene

A. Č. je ranjen u stomak i posle operacije nalazi se na intenzivnoj nezi Odeljenja hirurgije Opšte bolnice u Leskovcu, dok je S. K. kog je metar okrznuo u rame, iste večeri pušten kući.

Izvor iz policije tvrdi da njih dvojica nisu bili meta, već treći Leskovčanin koji je takođe bio u kafiću u tom trenutku.

- Reč je o D. Đ. poznatijem pod nadimkom Pink Panter, a nadimak je dobio zbog navodnog učešća u istoimenoj grupi koja je pljačkala juvelirnice po svetu. Njegovo ime u toj grupi vezuje se i za pljačku juvelirnice u Dubaiju kada je grupa "Pink Panter" opljačkala dragocenosti  u vrednosti od 11 miliona evra - priča izvor za beogradske medije.

Foto: Tanjug/Edib Tahirović

Za njim je jedno vreme bila raspisana i poternica, ali sada mirno živi baš u zgradi "Bagat" gde je kupio skoro ceo jedan sprat i lokal.

A. Č. i S. K. su ranjeni baš u kafiću u toj zgradi, koju je podigao upravo A. Č., dok je S. K. vlasnik picerije. Njih dvojica su kobne večeri sedeli u prepunom kafiću kada je uleteo napadač sa fantomkom, koji je, kako očevici tvrde, imao bradu.

- Maskirani ljudi su ušli u kafić i počeli da pucaju, nas dvojicu su ranili, ali ja sam dobro - rekao je A. Č..

Policija još nije iznela detalje o slučaju, pa se o motivima ranjavanja samo nagađa.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA