Otac brutalno pretukao sina (13) u Velikom Gradištu, a kada su ga uhapsili imao je suludo opravdanje - i policajci su zanemeli!

Za ovo nasilje saznalo se kada je nastavnik fizičkog vaspitanja uočio modrice na dečaku

  • 33

Protiv S.Ž. (37) iz Velikog Gradišta određen je jednomesečni pritvor, jer je pretukao svog maloletnog sina N.Ž. (13), učenika sedmog razreda osnovne škole. Njemu je Osnovni sud odredio pritvor na predlog Osnovnog javnog tužilaštva, kako ne bi uticao na svedoke i zbog toga što se radi o porodičnom nasilju nad maloletnikom, pišu Novosti.

Brzo, deda, tata ubi mamu: Jezivo nasilje u Kumodražu, ženu udario sekirom na spavanju, pa pokušao da je zadavi i to pred ćerkom (12)

Uhapšenom se stavlja na teret da je sina pretukao drvenom drškom od metle, ljut zbog njegovoh loših ocena. Dok je tukao mlađeg sina, bio je prisutan i stariji, S.Ž. (15), pa ih je otac obojicu vređao zbog lošeg uspeha u školi.

Za ovo nasilje saznalo se kada je nastavnik fizičkog vaspitanja uočio modrice na dečaku i pitao ga o njihovom poreklu. Pošto mu je dečak ispričao šta se desilo, nastavnik je slučaj prijavio direktoru, a ovaj policiji, pišu Novosti.

S.Ž. je samohrani otac, jer ga je supruga, majka njihove dvojice sinova, napustila pre sedam godina. On radi kao konobar, a sa decom živi kao podstanar.

Brigu o deci preuzeo je Centar za socijalni rad, koji će, do okončanja postupka, dvojicu braće smestiti u hraniteljsku porodicu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    18. decembar 2017 | 13:07

    kolko su mene mlatili ne bi mogao voz da povuche. ja sam i danas buntovnik, ali da nije tiih batina bilo , bio bih verovatno naj veca propalica u srbiji. lichno sam protiv redovnih batina. dete treba jednom da izbijesh kad napravi neku glupost ali mushki.

  • Мудријаш

    18. decembar 2017 | 14:03

    Боље да је социјално помагало новчано ову породицу... А и шта тај мученик да ради ? Мучи се да прехрани и школује децу а они се зезају !?! Да их замоли да се опамете и почну да уче !? Биће то добри криминалци за пар месеци.

  • Жика Живац

    18. decembar 2017 | 12:40

    Taj mali ce sutra biti katastrofa,samo zbog tog glupog zakona!Nema deteta koje nije dobilo batine.Ovo nije zlostavljanje,vec korisne batine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA