Ovo bi mogao da bude uzrok stravične pucnjave na Novom Beogradu: Duškova i Tamarina komšinica otkrila do sada nepoznat detalj

Motiv ovog krvavog pira i dalje je zvanično nepoznat, ali komšinica supružnika otkrila jedan detalj koji bi mogao da bude motiv za pokušaj ubistva

  • 35

Direktorka Predškolske ustanove "Surčin" Tamara Rodić (37) teško je povređena kada je u nju pucao suprug Duško Rodić (37) juče oko osam sati ujutru na Novom Beogradu. Rodić je u suprugu upucao u stomak nakon kraće svađe na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića, a zatim je sebi pucao u glavu.

Ovo su Tamara i Duško čija se bračna svađa pretvorila u krvavi pir na Novom Beogradu: Čuli su se pucnji i samo jedna reč (FOTO) (VIDEO)

Ova drama odigrala se ispred zgrade u kojoj su živeli, kada su supružnici krenuli na posao, a po Tamaru su došli kolega i koleginica službenim autom iz vrtića u Surčinu.

- Njih dvoje su stajali ispred zgrade i čekali da kolege dođu po Tamaru. Prepirali su se nešto na ulici, a kada su njene kolege stigle, Tamara je ušla u kola i sela na suvozačevo mesto. Nije stigla da zatvori vrata, a suprug joj je prišao i upucao je tri puta u stomak i u nogu - piše Blic.

Nekoliko sekundi kasnije Duško je iz istog pištolja pucao sebi u glavu.

Motiv ovog krvavog pira i dalje je nepoznat, a policija je juče saslušala Tamarine kolege koje su bile u kolima kada je Duško zapucao. Nezvanično, u ovoj porodici do sada nije bilo prijava za nasilje, a pištolj iz kog je pomahnitali suprug pucao je bio držan ilegalno, bez dozvole.

Foto: Facebook

Komšije, kako kažu, iz stana Rodića nikada nisu čuli buku.

- Viđam ih kada kreću na posao. Tamara je uvek sređena i nasmejana i skoro uvek sa sobom vodi njihovu ćerkicu (8). Šokirana sam - kazala je vidno potresena komšinica ovo dvoje supružnika koja je želela da ostane anonimna.

Međutim, poznanici kažu da su Tamara i Duško, koji inače važi za imućnijeg čoveka, bili pred razvodom braka.

- Ona je htela da ga ostavi i to već duže vreme. Nisu još pokrenuli parnicu, ali on to nije mogao da prihvati, nije hteo da je pusti - rekla je poznanica koja je želela da ostane anonimna.

U predškolskoj ustanovi u kojoj je ranjena žena bila direktorka juče se sve odvijalo u normalnom redu, a kako su kazale vaspitačice koje su radile sa Tamarom, znaju šta se dogodilo, ali nisu želele da daju nikakve informacije. Sekretar Predškolske ustanove takođe nije hteo da daje nikakve informacije o tragediji, jer, kako kaže, sve je saznao iz novina.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bec

    19. decembar 2017 | 14:25

    Ove zene u srbiji od kad je na snazi zakon da nesme muz da udari zeni samar mnogo su podivljale zato toliko zrtava i ima ove godine. Pa nije taj zakon da bi one gazile po muskarcima.

  • Maja

    19. decembar 2017 | 13:29

    Pa, kada zena hoce da odvoji dete od muskaraca i odvede sa sobom uvek je svasta moguce.

  • Dzigi

    19. decembar 2017 | 15:28

    Verovatno ga je varala ili pokusala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA