Ako vidite ove žene, odmah zovite policiju! Skidale magiju uz ikonu Svete Petke, pa krale novac i nakit (FOTO)

Naivna žena iznela je na sto 250 evra i burmu, a jedna od prevarantkinja je novac i nakit umotala u kuhinjsku krpu i izvela "obred" skidanja magije

  • 9

Jedna Nišlijka skupo je platila nameru da skine navodnu magiju, je su dve za sada nepoznate žene iskoristile njenu lakovernost i ukrale joj i ušteđevinu i nakit.

Hapšenje u niškoj Hitnoj pomoći: Na lažnim popravkama vozila zaradili dva miliona

One su došle do stana jedne Nišlijke navodno tražeći humanitarnu pomoć za lečenje bolesnog dečaka. Kada im je primila u kuću, ponudile su joj skidanje magije sa nakita i novca uz pomoć ikone Svete Petke.

Naivna žena iznela je na sto 250 evra i burmu, a jedna od prevarantkinja je novac i nakit umotala u kuhinjsku krpu i izvela "obred" skidanja magije.

Foto: MUP

Nakon što su prebajale dragocenostima, upitale su je gde je najviši orman u stanu kako bi na njega stavile krpu sa dragocenostima, da bi navodi bio bliži Bogu. Njihova žrtva im je pokazala to mesto, a one su je upozorile da krpu ne dira sedam dana.

Insistirale su da ih isprati do izlaza, kako bi dobile na vremenu pre nego što žena shvati da je prevarena. Čim ih je ispratila, Nišlijka je odmotala krpu i ustanovila da u njoj nema ni novca ni nakita.

Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu tragaju za dve ženske osobe sa fotografija, za koje se sumnja da su u avgustu ove godine izvršile krivično delo prevare.

 Policijska uprava poziva građane da se, ako imaju informacije o ženama sa fotografija jave na telefone 018 503 173 i 018 503 235.

Daljinac

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donja Murtulica

    19. decembar 2017 | 12:59

    Pa ni najrođeniji ih ne mogu prepoznati na osnovu ovih mutnih fotografija.

  • NS

    19. decembar 2017 | 13:28

    Da li je moguce??? Pustiti u stan nepoznate osobe, pogledam kroz spijinku i otvorim samo poznatima! Skupljanje para za kojesta, najcesce za decu, tu smo osetljivi...ucestvujte u sms pomoci. O ovim magijama, krpama...stvarno sam bez teksta.

  • majche

    19. decembar 2017 | 13:21

    Ovce su za šišanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA