Određen pritvor od 30 dana osumnjičenima za ubistvo ispred "Nane"

U sukobu ispred kluba "Nana" na Senjaku u nedelju oko pet sati ujutru ubijen je Savković, dok je Adija Iseinović (29) tom prilikom ranjen

  • 2

Viši sud u Beogradu odredio je večeras, na predlog tužilaštva, pritvor do 30 dana petorici osumnjičenih za ubistvo Aleksandra Savkovića (27) u nedelju rano ujutru ispred kluba "Nana" na Senjaku.

Hapšenje zbog ubistva u "Nani": Pali glavni osumnjičeni za likvidaciju

Oni su prethodno ispitani u Višem javnom tužilaštvu koje je protiv svih osumnjičenih pokrenulo istragu zbog krivičnog dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

U ovom slučaju osumnjičeni su Nedeljko Grbović, Stevan Dukić (22), Stefan Šapurić (24), Miloš Lukovac (29) i Miloš Tančev (22).

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je odredio pritvor do 30 dana prema okrivljenima zbog postojanja osobitih okolnosti da će uticati na svedoke, kao da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, precizirala je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Printskrin: Google maps

U sukobu ispred kluba "Nana" na Senjaku u nedelju oko pet sati ujutru ubijen je Savković, dok je Adija Iseinović (29) tom prilikom ranjen.

Kasno uveče istog dana nepoznate osobe bacile su molotovljev koktel na ovaj klub i tom prilikom niko nije povređen.

Dvojica osumnjičenih u ovom slučaju, Dukić i Tančev su bili u "bentliju" koji je udario u automobil predsednika Aleksandra Vučića, 1. septembra na Topčiderskoj zvezdi, dok je vozilom upravljao Luka Radulović koji je prošlog meseca uhapšen zbog dilovanja droge i nalazi se u pritvoru.

Protiv njih trojice vodi se postupak zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti lica pod pratnjom za koje je zaprećena kazna zatvora od jedne do osam godina zatvora.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blok 45

    20. decembar 2017 | 00:12

    Juce se covek ubio u maloj mostanici sa dve bombe, niko rec nije objavio. Pametnoj srbiji dosta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA