Stravični detalji o ubistvu bebe kod Paraćina: Ostavili novorođenče u WC šolju, dete se udavilo

Njima je u međuvremenu određen pritvor do 30 dana

  • 11

Tek rođena beba usmrćena je u selu Stubica kod Paraćina, a policija je nakon istrage uhapsila M. i S. Ć., roditelje majke novorođenčeta, pod sumnjom da su je ubili. Obdukcijom je utvrđeno da je beba bila živa i zdrava iako je rođena prevremeno i da je mogla da preživi da nije ostavljena u WC šolji.

Užas u Paraćinu: Studentkinji pomogli roditelji da ubije tek rođeno dete?

Njima je u međuvremenu određen pritvor do 30 dana. Krivična prijava podneta je i protiv majke A. Ć. (22) za ubistvo deteta pri porođaju ali ona nije zadržana u pritvoru.

Prema saznanjima, zločin se dogodio još u novembru u kući Aleksandrine porodice. Devojka, koja inače studira u Jagodini, porodila se u sedmom mesecu trudnoće u kupatilu svoje kuće.

- Ona je krila trudnoću ali je došlo do prevremenog porođaja. Ona se porodila u kupatilu, na WC šolji! U strahu je odmah obavetila roditelje, koji su je odveli u Hitnu pomoć, a tek rođenu bebu su ostavili u WC šolji. Obdukcijom je utvrđeno da je beba bila zdrava iako je rođena prevremeno i da je mogla da preživi da nije ostavljena u WC šolji. Međutim, oni su je tako ostavili i beba je preminula – navodi izvor beogradskih medija.

Foto-ilustracija: Foter/miss pupik

Zločin je otkriven kada su lekari obavestili policiju da je kod njih došla devojka sa krvarenjem, koja je uporno negirala da se porodila. Kada je patrola otišla u njihovu kuću zatekla je stravičan prizor, nakon čega su roditelji porodilje uhapšeni.

- Oni su uhapšeni i zadržakli su ih. Istina je da sam se porodila u kući, i moji su me odmah odveli u Hitnu pomoć, dok je beba ostala ovde. Nisam je ubila, umrla je, ne znam šta se desilo – ispričala je A.,majka bebe koja je ostavljena u WC šolji.

Ona je objasnila da niko nije znao da je trudna.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    23. decembar 2017 | 12:55

    Njih ubaciti u najdublji i najcrnji vir u Dunavu,negde u Kazanima da pre smrti da osete najveci moguci strah a onda da ih usisaju virovi u nacrnje dubine gde ce da ih kljucaju nemani...

  • Biljana

    23. decembar 2017 | 11:03

    Sto ga nije dala na usvajanje bilo bi voljeno i bio bi najvece blago neko me, jer dosta parova na zalost nemogu da imaju decu. zalosno je to sto je ucinila à mirno da spava mislim da u zivotu vise nikad nece moci.

  • Kiza

    23. decembar 2017 | 11:05

    Dozivotna tamnica, sa velikim zardjalim katancem,kljuc od katanca naravno baciti,bez vode i bez hleba ,pa kada pojede samu sebe do pola,pa posle neka vidi dokle je stigla,za nauk drugim zenama i devojkama..toliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA