Čabarkapa "pao" u gaćama: Svi detalji hapšenja reketaša iz Kaluđerice (VIDEO)

Akcija hapšenja se dogodila u noći između četvrtka i petka, kada su specijalci ušli u Čabarkapinu kući. Osumnjičeni su pokušali da pobegnu ali su brzo savladani

  • 3

Željko Čabarkapa (30), brat Aleksandra Čabarkape (36) i Marko Veselinović zvani Đavo uhapšeni su zbog iznude. Čabarkapi je policija upala u stan dok je spavao, tako da su mu stavili lisice dok je bio samo u donjem vešu!

Čabarkapa reketirao po Kaluđerici: Kada je ukrao OVAJ automobil, specijalci su mu u munjevitoj akciji stavili lisice na ruke! (VIDEO)

Uhapšeni Čabarkapa je osumnjičen da je izvršio delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet oružja, municije i eksplozivnih sredstava.

Akcija hapšenja se dogodila u noći između četvrtka i petka, kada su specijalci ušli u Čabarkapinu kući. Osumnjičeni su pokušali da pobegnu ali su brzo savladani.

U trenutku privođenja sa njima je bio još jedan momak, ali je nakon saslušanja pušten jer je ustanovljeno da nema nikakve veze sa delom za koje se Željko i Đavo sumnjiče.

Oni se terete da su početkom decembra u garaži u beogradskom naselju Kaluđerica na ime ranijeg duga od 500 evra od oštećenog tražili da im preda svoj automobil.

Foto: MUP

- Oni su od jednog poznanika zahtevali da im vrati raniji navodni dug, što je momak odbio. nakon toga Čabarkapa i Đavo su ga, kako se sumnja, fizički napali i čvrstim predmetom više puta udarili po glavi i telu, nanevši mu teške telesne povrede. Nakon toga uzeli su ključeve i njegov automobil.

Policija je u prostorijama koje koristi osumnjičeni Čabarkapa u Kaluđerici pronašla 30 metaka za automatsku pušku.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje, nakon čega su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA