≫ 

Monstrum sa Miljakovca je ubio Miliju, a onda se okrenuo ka bivšoj i izgovorio SAMO JEDNU rečenicu: Žena se paralisala od šoka!

Pošto je izvršio zločin, on je navodno, zapretio svojoj bivšoj ženi da policiji i Hitnoj pomoći ne kaže da je on počinio zločin, da u suprotnom ne bi ubio njihovog maloletnog sina i njene roditelje koji su se u tom trenutku nalazili u porodičnoj kući na Zvezdari

  • 45

U stanu u Ulici Nikole Marakovića na Miljakovcu, Nemanja Carević ubio je Miliju Medića, emotivnog partnera njegove bivše žene, a zatim joj je, kako saznajemo, zapretio ubistvom njihovog maloletnog deteta, kao i njenih roditelja!

DRAMA NA MILJAKOVCU: Muškarac ubio partnera svoje bivše žene. Potraga za njim je u toku

Ubistvo se dogodilo oko 02:18 sati kada je Carević šipkom, kako se pretpostavlja, usmrtio Medića. Detaljnije o tome čitajte OVDE.

Pošto je izvršio zločin on je navodno zapretio svojoj bivšoj ženi da policiji i Hitnoj pomoći ne kaže da je on počinio zločin, da u suprotnom ne bi ubio njihovog maloletnog sina i njene roditelje koji su se u tom trenutku nalazili u porodičnoj kući na Zvezdari.

Ona je po dolasku policiju obavestila o tome, pa je jedna patrola upućena na Zvezdaru kako bi dežurala da Carević eventualno ne dođe i pokuša novi zločin, piše Informer.

Podsetimo, on je pre dvadesetak dana dobio zabranu prilaska bivšoj ženi, i to na mesec dana, ali se na žalost oglušio o to i nićas počinio stravično ubistvo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    23. decembar 2017 | 13:22

    Zakoni koji stite zene dovode do toga da se muskarci od muke i nepravde odlucuju na najgore korake. Jel pravda nemoze da se dokaze. Stite se sve zene bez obzira dal su krive i li zrtve

  • Kiza

    23. decembar 2017 | 15:14

    Zakoni koji stite zene su neravnopravno zato i dolazi do ovih slucajeva,ne kazem da ima neko pravo da vrsi nasilje i da ubije nekog,ali ovo u poslednje vreme sa zenama ne daje dobre rezultate,tek sada nastaje problem u drustvu ..

  • Mrmot

    23. decembar 2017 | 19:42

    Nemam reci za sve ove sramne komentare. Koliko vas ima bolesnih kada pronalizite opravdanje za ubistvo!! Kada cete da shvatite da zene nisu vlasnistvo muskarca!? Uostalom to nije ni tema, ova zena je bila razvedena i ima svo pravo da bude sa kim god hoce!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA