Lazara Maksimovića (26) i dalje svi traže, nema ga već 10 dana: Razne priče kolaju Negotinom, njegovi prijatelji su očajni

Lazar je poslednji put viđen pre deset dana na parkingu hotela "Hamburg" u Smederevu

  • 17

Lazara Maksimovića (26) iz Negotina svi traže! Nestao je pre deset dana posle jedne proslave u Smederevu i od tada mu se gubi svaki trag. Kako je Telegraf.rs ranije pisao, u rodnom gradu nesrećnog mladića kolaju dve strane priče šta se desilo neposredno pre nestanka. Ipak, njegovi drugari se nadaju da se samo naljutio na ceo svet, pa se sklonio na određeno vreme. Međutim, brine ih jedna stvar.

Cela Srbija je na nogama, svi traže Lazara (26): Postoje dve strane priče šta se desilo pre nestanka mladića iz Negotina

Lazar je poslednji put viđen pre deset dana na parkingu hotela "Hamburg" u Smederevu, na novogodišnjoj žurci svoje firme, i posle ga više niko nije video.

- Tražimo ga svi, a razne priče kolaju gradom. Iskreno se svi nadamo da se samo naljutio na ceo svet i da će se vratiti uskoro - rekao je izvor Telegrafa koji je želeo da ostane anoniman.

Naime, prema rečima našeg izvora, drugari nesrećnog mladića su zabrinuti zbog jedne stvari.

Brine nas to što je prošlo već deset dana. Pa javio bi se nekome, smirio bi se do sad. Nadamo se da ćemo ga pronaći uskoro - dodaje naš izvor koji je očajan zbog cele situacije.

Foto: Facebook/Sladjana Grujic

Kako je Telegraf ranije pisao, postoje dve strane priče šta se desilo pre nestanka Lazara Maksimovića.

Ljudi svašta pričaju, jedni kažu da se posvađao sa devojkom, a drugi tvrde da se na parkingu svađao sa nekim baš to veče kada mu se gubi svaki trag - rekao je tada izbor Telegrafa.

Policija je raspisala potragu za njim, ali za sada nema nikakvih tragova koji bi rešili ovu misteriju.

Kako je malo više popio, kolege su ponudile Lazaru da ga povezu do grada, ali ih je on odbio. Nije pristao ni da mu pozovu taksi. Oni su otišli, a on je ostao na parkingu hotela "Hamburg" i tada je viđen poslednji put - navode u policiji.

Foto: Facebook/Sladjana Grujic

Nestanak je, međutim, prijavljen tek u ponedeljak, pošto Maksimović nije došao na posao.

Kolege su videle da ga nema i pokušali su da ga kontaktiraju telefonom, ali se nije javljao. Potom su se zaputili do stana u kome je nestali mladić živeo privatno, sam. Zvonili su i lupali. Kako nije otvarao, razvalili su vrata i videli da ga nema ni kući. Otišli su u policiju i prijavili nestanak - kažu u policiji.

Nestali mladić je iz Negotina, odakle su i njegovi roditelji. U Smederevu je živeo zbog posla, a na adresi u samom centru grada, gde je prijavljen, nema nikoga. Njegova prva komšinica kaže da nije ni znala da je Lazar nestao.

Čula sam za to tek sinoć. Iskreno, nisam ga ni poznavala, čak mu ni ime nisam znala. Viđala sam ga povremeno, kad bismo se sreli na stepeništu, javili bismo se jedno drugom i to je to. Moj utisak je da je vaspitan i fin, ali ništa drugo ne znam o njemu - rekla je komšinica.

Za sada nema indicija da je reč o problematičnom mladiću i ne postoji ništa što bi moglo da ukaže na razlog njegovog nestanka.

Parking na kom je viđen poslednji put nalazi se oko šest kilometara van grada i okružen je njivama i kanalima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA