Majka Nemanje Carevića tvrdi: Da mu nije GO otvorio vrata, i dalje i bio živ

- Šta je drugo mogao da uradi nego da odreaguje kao ljubomorni muškarac? - pita se Jelena Carević

  • 46

Nemanja Carević (35) nije želeo da ubije Miliju Medića (32), momka svoje bivše žene. Napao ga je u afektu, iznerviran što u stanu nije zatekao svoju ćerkicu, već golog ljubavnika bivše žene. 

Monstrum sa Miljakovca brutalan zločin najavio 20 dana ranije: Jedan gest nagovestio je katastrofu koja je šokirala Beograd

Ovo za Alo tvrdi Jelena Carević, majka Nemanje Carevića, osumnjičenog da je 23. decembra provalio u stan bivše nevenčane supruge na Miljakovcu, sa kojom ima dvogodišnju ćerku i bejzbol palicom nasmrt pretukao Miliju Medića, koji je sa Marijanom (23) bio u vezi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Moj sin je preveliki emotivac. Milion posto znam da nije želeo da ubije tog momka. Napao ga je verovatno u afektu, iznerviran što u stanu nije zatekao svoju ćerkicu, već golog ljubavnika bivše supruge. Šta je drugo mogao da uradi nego da odreaguje kao ljubomorni muškarac? Nemanja nije povredio bivšu suprugu, već je napao tog momka.

Sve se odigralo spletom nesrećnih okolnosti. Žao mi je što je izgubljen jedan ljudski život! Moje dete nije imalo nameru nikoga da ubije niti je u stan bivše supruge otišao smišljeno da bi nekoga usmrtio - kaže majka osumnjičenog.

Foto: Facebook/Milija Medic

Ona dodaje da je Nemanja u braku bio maksimalno posvećen porodici.

LUBAVI ZA NJEGA NIJE IMALA, SAMO ZA NJEGOV NOVAC

- Nemanjina bivša žena dete je ostavila svojoj familiji samo da bi bila s ljubavnikom. Svako ko poznaje našeg Nemanju vrlo dobro zna da on nikoga namerno ne bi povredio niti bi ikada smišljeno učinio bilo kakvo zlo, on je preveliki emotivac. Sve ovo što se dogodilo njemu će najteže pasti i biće mu veća kazna od bilo koje robije.

Marijanine prijave protiv Nemanje za navodno nasilničko ponašanje su laž, bes i hir bivše žene. Njoj su odgovarale jedino Nemanjine pare. Ljubavi prema Nemanji, s njene strane, uopšte nije ni bilo. Onje za nju i dete zarađivao i davao koliko god je mogao.

Mi smo im, kao roditelji, pomagali. Nismo im se mešali niti im dosađivali. Nemanja je stambeno obezbeđen, tako da je snaja imala apsolutno sve uslove, ali joj to, izgleda, nije bilo dovoljno - kaže Jelena Carević.

Carević je priznao ubistvo u policiji. Tvrdio je da ga nije planirao i da se sve dogodilo u afektu. On potiče iz imućne porodice. Ranije je i sam imao problema sa drogom i lečio se u Rusiji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SBH

    30. decembar 2017 | 09:36

    A bejzbol palicu iz dosade nosio sa sobom. Dozivotna bez suda i pomilovanja.

  • Marija

    30. decembar 2017 | 09:44

    " sta je drugo mogao da uradi nego da odreaguje kao ljubomoran muskarac" kaze mamica....

  • Nebojsa

    30. decembar 2017 | 09:24

    A sto je poneo sa sobom motku ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA