Bebe izgorele u požaru zbog ukrasa na jelci ili žara iz šporeta? (FOTO)

Kada je požar izbio, majka je pokušala da uđe u kuću i spasi decu. Ali, vatra se brzo proširila, da nesrećna žena nije mogla da dođe do svoje dece

  • 40

Tragedija u selu Porodin, kod Žabara, desila se, najverovatnije, zbog kratkog spoja koji je izbio na ukrasima, kojima je bila okićena novogodišnja jelka ili žara iz šporeta. Tom prilikom, nastradali su brat i sestra, stari dve, odnosno godinu dana.

Nezapamćena tragedija kod Žabara: Dve bebe izgorele u porodičnoj kući

U trenutku kada je izbio požar, majka Milica je hranila stoku u štali, dok je otac Martin Jeremić bio u nadnici u obližnoj šumi, gde je, da bi prehranio porodicu, sekao drva.

Kada je požar izbio, majka je pokušala da uđe u kuću i spasi decu. Ali, vatra se brzo proširila, da nesrećna žena nije mogla da dođe do svoje dece.

Foto: Telegraf

Milica je odmah otrčala do komšija, odakle je pozvala vatrogasce, koji su ubrzo stigli u Porodin. Vatra je brzo ugašena, ali deci nije bilo spasa.

Po drugoj verziji, jer je istraga u toku, dečak je otvorio vrata od šporeta, nakon čega je na pod pao žar, a vatra se proširila ne celu kuću.

Osnovno tužilaštvo u Požarevcvu otvorilo je istragu kako bi se utvrdio uzrok požara. Takođe, naložena je i obdukcija tela dečaka i devojčice.

Daljinac

(R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sisarka

    31. decembar 2017 | 14:21

    Koliko je ovde narod zloban. Svi ste vi dezurne sudije a svima ukaljane ruke grehovima, mada to vas ne sprecava da sudite drugima.

  • . Anica

    31. decembar 2017 | 15:47

    Toliko male nije mogla da povede sa sobom jer i kod životinja postoji opasnost za njih. Problem može da razume samo onaj ko sam čuva sitnu decu i mora da obavi sve kućne poslove u seoskom domaćinstvu.Mi možemo svakako da komentarisemo a da li pomišljamo kako se posle nesreće oseća i da li smo spremni da joj pružimo empatiju.Za roditelje nemam reci utehe tragediju neće nikad zaboraviti. Mali anđeli pupoljci ruže koji su tek ugledali svet neka počivaju u miru.

  • Zlata

    31. decembar 2017 | 11:35

    Andjeli pocivajte sa naljepsim andjelima u raju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA