≫ 

Burna noć pred Badnji dan: Poginuo u saobraćajnoj nesreći u Novom Beogradu kada je vozač kolima udario u banderu

Nezvanično se saznaje da je vozač bio u alkoholisanom stanju

  • 4

U teškoj saobraćajnoj nesreći jutros oko pet sati u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu putnički automobil je udario u banderu. Jedna osoba (37) godina je stradala, a druga teško povređena (40) i prevezena u Urgentni centar.

Bizaran udes kod Vranja: Pacijent ispao iz kola Hitne pomoći i ostao MRTAV na licu mesta

Automobil marke "Opel" se kretao iz pravca Zemuna ka Novom Beogradu je izleteo sa kolovoza i udario u banderu. Nezvanično se saznaje da je vozač bio u alkoholisanom stanju. Nije bilo prekida saobraćaja, a istraga će pokazati šta je uzrok nesreće, uviđaj je u toku.

Oko 20.21 u ulici Slavka Miljkovića, lakše su povređena dva muškarca starosti 57 i 33 godine, a potom prevezena u Urgentni centar, saopštila je portparolka Urgentnog centra Nada Macura.

Foto-ilustracija: Telegraf

Na uglu ulica Pavla Vujisića i Amadove, nešto posle 23.00, povređena su dva muškarca starosti 30 i 34 godine, a prevezeni su u KBC "Bežanijska Kosa".

Druga lekarska ekipa izašla je na ovu lokaciju zbog dve povređene žene, prevezene u Urgentni centar.

Oko 3.13, teško je povređeno i spaseno maloletno lice (16) u Višnjićevoj ulici. Tinejdžer je pretrpeo povrede obe butine.

Pozive Hitnoj pomoći u toku noći uglavnom su upućivali hronični bolesnici, asmatičari, osobe sa hipertenzijom i osobe sa psihološkim poremećajima.

Hitna pomoć je do 7.00 zabeležila 110 intervencija, od kojih 12 na javnom mestu. Tokom jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je intervenisala 170 puta, od kojih 34 na javnom mestu.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo teže povređenih.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentator

    6. januar 2018 | 09:12

    Sto se tice saobracajne nesrece na Novom Beogradu, desila se u 4:37 bila sam na licu mesta i zvala hitnu pomoc da bih pritom dobila odgovor da je moja duznost da pomognem povredjenima a ne njihova. Dosli su posto ih je policija zvala i to 45 minuta kasnije. Bruka i sramota!!!! Iskreno saucesce porodici nastradalog mladica.

  • ....

    6. januar 2018 | 09:39

    Eto, silne kamere po gradu, pokazuju pravu vrednost...

  • АЛЕКСАНДАР

    6. januar 2018 | 09:20

    Sto se sad bas trebalo do desiti, ali nek im bude laka crna zemlja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA