Preminuo Saša Milošević (47), tekstopisac ubijene Jelene Marjanović. Autor je i stihova koji su na spomeniku pevačice

Njegovo telo pronašli su rođaci u stanu u Beogradu, a pretpostavlja se da ga je srce izdalo na Badnji dan ili Božić

  • 10

Tekstopisac, stomatolog i novinar Saša Milošević, autor stihova za Anu Bekutu, pokojnu Jelenu Marjanović i druge estradne zvezde, preminuo je u 47. godini.

TV Prva se oglasila povodom novogodišnje emisije u kojoj se pojavljuje ubijena Jelena Marjanović: Šta je sporno, 'ajde da ukinemo i filmove sa Čkaljom? (VIDEO)

Njegovo telo pronašli su juče rođaci u stanu u Beogradu, a pretpostavlja se da mu je srce stalo na Badnji dan ili Božić, prenose beogradski mediji.

Najveći hitovi iz njegove radionice su "Zlatnik" i "Bato, bre" koje su otpevale Tanja Savić i Indi, a pesmu je zajedno uradio sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice iz Borče.

Saša je autor i stihova uklesanih na spomeniku pevačice koji glase: "Taman smo, taman disali isto, bila mi je svaka pora kože, ja je više grliti ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, Bože".

Foto: Uglješa Rašević

Iako po osnovnoj vokaciji doktor stomatologije, Milošević je više od dve decenije, kao tekstopisac sarađivao s najpopularnijim imenima domaće estrade.

- Krao sam zanat od najboljih srpskih tekstopisaca Marine Tucaković, Radmile Todorović Babić i Mile Janković, a stečena znanja pomogla su mi da razvijem svoj jedinstven i prepoznatljiv stil pisanja - govorio je Saša.

Milošević će biti sahranjen u sredu, u 12 časova, na groblju Orlovača, pored svoje majke.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA