Detalji nesreće kod Prokuplja: Majka dvoje dece poginula na licu mesta kada je trudnica naletela na nju kolima

Nesreća se prema nezvaničnim saznanjima dogodila u sredu uveče oko 19.00 časova

  • 0

Slavica Krsmanović (69) medicinska radnica iz Prokuplja poginula je na licu mesta kada je na nju u prokupačkom selu Kondželj, na magistralnom putu Prokuplje - Kuršumlija autom naletela 24-godišnja trudnica koja se kretala automobilom iz pravca Prokuplja prema Kuršumliji.

Trudnica pokosila autom ženu kod Prokuplja - nesrećnica stradala na licu mesta

Nesreća se prema nezvaničnim saznanjima dogodila u sredu uveče oko 19.00 časova, nadomak crkve u Kondželju pri čemu se nesrećna Slavica, kretala u istom prvacu kao i automobil.

- Slavica koju su iz milošte zvali Caka, bila je kod bratanca na rođendanu u selu Kondželj i posle zabave gde je bila jako vesela, rođaci su je dovezli do puta da sačeka autobus. Međutim, kako se desila nesreća još je neizvesno - ističe izvor "Novosti" upoznat sa detaljima ove nesreće u kojoj je nesrećna žena nastradala na licu mesta.

I dok naš izvor navodi da je Slavica inače medicinska radnica na Ginekologiji prokupačke opšte bolnice "dr Aleksa Savić" i majka dvoje odrasle dece, bila divna i vesela žena, jako druželjubiva, policija još ne saopštava detalje nesreće, dok je po nezvaničnim saznanjima trudnica iz Kuršumlije koja je autom udarila nesrećnu ženu i dalje u stanju šoka i nalazi se u prokupačkoj bolnici.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA