≫ 

Drama u niškom zatvoru: Osuđenik hteo da skoči s krova, obezbeđenje ga ubedilo da se predomisli

Mladić, rodom iz Bujanovca, se u zatvoru nalazi od 2014. godine gde izdržava sedmogodišnju kaznu zbog teških krađa

  • 0

Pripadnici službe obezbeđenja niškog Kazneno-popravnog zavoda sprečili su danas pokušaj samoubistva tridesetogodišnjeg osuđenika R. R. koji se popeo na krov jednog od zatvorskih paviljona i pretio da će skočiti sa visine od oko devet metara.

Heroj Beograda spasao 30. život: Renato Grbić izvukao mladića (28) iz ledenog Dunava i otkrio njegove prve reči

Kako saznajemo, incident se dogodio danas oko 17.30 sati tokom redovne šetnje zatvorenika.

- On se iznenada izdvojio iz grupe i uzverao se na krov zgrade koristeći skele postavljene zbog rekonstrukcije objekta. Kada se popeo na vrh, počeo je da viče da je nezadovoljan zbog terapije koja mu je jutros propisana.

Uprava zatvora odmah je pozvala ekipu Hitne pomoći, ali na sreću, nije bilo potrebe za njihovom intervencijom, jer su službenici obezbeđenja uspeli da ga ubede da odustane od samoubilačke namere, pa je posle 15 minuta sišao sa krova – kažu naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznajemo, muškarac R. R. rodom iz Bujanovca, se u niškom zatvoru nalazi od 2014. godine gde izdržava sedmogodišnju kaznu zbog teških krađa. Do ovog događaja nije pokazivao incidentno ponašanje.

Daljinac

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA