Opšta tuča na Dorćolu: Batinaši pretukli strance i devojke koje su bile sa njima

Pretučeni su državljani Francuske i Engleske, ali među njima je bilo i naših državljana

  • 28

Na uglu Knjeginje Ljubice i Gospodara Jevremove na Dorćolu, oko 4 sata ujutru došlo je do tuče kada je grupa mladića i devojaka, uglavnom stranaca napadnuta i pretučena.

Mladiću bejzbolkom smrskali glavu u Batajnici

Pretučeni su državljani Francuske i Engleske, ali među njima je bilo i naših državljana.

Stranci i dve devojke iz Srbije pušeni su na kućno lečenje s lakim povredama.

Kako saznaje Telegraf.rs privedeni su Dušan I. (38) i Nemanja R. (35). Prema našim saznanjima, ova grupa se posvađala u jednom klubu nakon čega je došlo do incidenta.

- Oni su sinoć bili u jednom kafiću na Dorćolu nedaleko od raskrsnice gde se tuča i dogodila. Problem je nastao kada im je stigao preveliki račun, jer su u kafiću hteli da im naplate više od onoga što su zapravo potrošili. Oni su platili to što su potrošili i napustili lokal - priča izvor portala "Srbija Danas".

- Na raskrsnici su ih sačekali batinaši, a pretpostavlja se da su poslati iz kafića u kom su stranci i bili. Došlo je do tuče, tukli su i devojke koje su bile sa njima. Ubrzo su na lice mesta došla policija i Hitna. Došlo je čak šest policijskih automobila. Više ljudi je prebačno u Urgentni centar.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    13. januar 2018 | 17:11

    Bruka i sramota eee moji divlji Beogradjani zinulo vam dupe za pare. Meni se licno desilo pre dve godine u Skadarliki tacnije u 3 sesira da nas je konobar prevario za 7000 dinara,bilo nas je 10-ro svi iz Svajcarske bilo me sramota kako da objasnim Svajcarcima i Italijanima o cemu se radi? Video konobar velika grupa stranaca i daj da ih opljackam uzas.

  • Zlatan

    13. januar 2018 | 17:18

    Konobari kradu od svih..i od gostiju i od gazde i medjusobno.

  • Kiza007

    13. januar 2018 | 20:18

    Jel ste culi za racun.Uzmes racun posle svake ture a te ortacke fore tipa pijem pa saberi na kraju je najstarija fora konobara.Mada sa druge strane najvece skrtice su sigurno stranci,kod kuce piju vodu a ovde im viski skup.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA