≫ 

Identifikovan vozač BMW koji je rešetao po Banovom Brdu: Policija mu locirala vozilo, uskoro će i njega (FOTO) (VIDEO)

Pucnjava se dogodila na taksi-stanici na uglu Nedeljka Čabrinovića i Beogradskog bataljona, i to usred bela dana, ispred vrtića i mini-parka

  • 50

Potraga za vozačem BMW-a koji je danas u beogradskom naselju Banovo Brdo oko 15.40 sati ispalio nekoliko hitaca na taxi vozilo koje ga je zakačilo tokom parkiranja je u toku, a kako saznajemo, taksista "Pink udruženja" nalazi se u stanju šoka.

Taksista se parkirao i udario u BMW, vozač je poludeo, vratio se sa pištoljem i počeo da puca: Potera na Banovom brdu (FOTO)

Pucnjava se dogodila na taksi-stanici na uglu Nedeljka Čabrinovića i Beogradskog bataljona, i to usred bela dana, ispred vrtića i mini-parka. Čitav kraj je u tom trenutku bio pun dece i prolaznika, s obzirom na sunčano vreme, pa je prava sreća da niko nije strdao.

Foto: Telegraf

Izgrednik je ubrzo identifikovan po dolasku policije, kada su pokazali fotografiju taksisti čiji je automobil izrešetan sa tri metka.

Foto: Telegraf

Očevici kažu da je incidentu prethodila svađa, dok vozač taksi vozila te navode negira.

- Parkirao sam u blizini zgrade i otišao. Nije bilo nikakvog sukoba - rekao je on okupljenima.

Foto: Telegraf taksista

Komšije navode da su čuli tri pucnja, mada se na taksiju vidi jedna rupa od metka, tačno iznad brave na vozačevim vratima.

Foto: Telegraf

Automobil "BMW" je pronađeno nedaleko od mesta pucnjave. 

Iz Udruženja "Pink taksija" su rekli da nemaju nikakve informacije o ovom incidentu.

Uviđaj je i dalje u toku.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    2. februar 2018 | 22:25

    Ja ne opravdavam pucanje ali da taksisti zasluzuju batine,zasluzuju..i to njih 90%,oni nemaju ni malo kulture i vaspitanja,pravi divljaci..a cekat policiju da to reši,nema ništa..Svaki taksista koji trazi neka i dobije,smirice se!!

  • Ja

    2. februar 2018 | 22:10

    Taksiste i vozače GSP-a treba naučiti kako da se ponasaju. To su umišljeni kreteni....

  • brana

    2. februar 2018 | 19:46

    Ne pravdam ga ali ga potpuno razumem!Alo bre prijatelju pa nije ti to tata kupio pa da se bahatis i krljas kako ti dune!Imam skup auto koji sam kupio svojim parama od svig rada i na dnevnom nivou dozivljavam stresove pogotivu na parkingu ispred zgrade.Gospodje i manijaci otvaraju vrata ko kauboji udare ti vrata i boli ih uvo,parkira ti na 30 cm pa ti lupi vratima o vrata i onda dok se izvuce jos ti malo pritisne vrata pa i ako se malo ulubi nema veze,ko ce to da ti zagleda...O ljubomornim idiotima da ne pricam...pucao bi i ja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA