≫ 

Ubijen vlasnik menjačnice na Voždovcu (FOTO SA LICA MESTA)

Dalibor D. je upucan sa dva metka u glavu

  • 22

Večeras oko 20.30 časova na uglu Zaplanjske ulice i Mirča Aceva na Voždovcu, ubijen je vlasnik menjačnice Dalibor Despotović (37). On je od ranije poznat policiji kao član kriminalne grupe, a hapšen je 2010. godine.

Pucnjava na Voždovcu: Upucan mladić sa dva metka u glavu

Kriminalna grupa među kojima je bio i ubijeni Despotović pri hapšenju 2010. godine se teretila za više krivičnih dela razbojništva, te posedovanje veće količine oružja.

Foto: Telegraf

Grupa je osumnjičena da su opljačkali ekspozituru Vojvođanske banke na Čukarici, Alfa banku u Ulici Vojvode Stepe, i uz pretnju pištoljem oteli 2.500.000 dinara. Na teret im se stavljalo i da su u istoj ekspozituri Alfa banke oteli dva miliona dinara i 11.000 evra, a 15. oktobra iste godine u NLB banci, ekspozitura u Železniku, da su uzeli dva miliona dinara.

Foto: Telegraf

Prema nezvaničnim informacijama pogođen je u glavu sa dva projektila, a na mestu zločina su pronađene dve čaure. Posle obračuna ranjeni je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo podlegao povredama.

Daljinac

(Kristina Bezbradica)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjanizacija

    5. februar 2018 | 22:17

    beograd.. kad ti se stavi meta na celo.. nema greske.. a vi narode izaberite.. kako ce te da zivite...

  • Dejan

    5. februar 2018 | 22:18

    Strasno u 20.30 na sred ulice. Roditelji sa decom prolaze na trening i deca prinudna da gledaju uzastopno na nasi ulicama i dozvoljavajući traume. Strasno.

  • Robin Hud

    5. februar 2018 | 22:07

    Kako je uopšte mogao otvoriti menjačnicu? Zemljo otvori se !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA