≫ 

Stravičan sudar na Ibarskoj kod Kraljeva: Vatrogasci iz smrskanih automobila izvukli povređene, jedan poginuo! (VIDEO)

Sudarili su se mercedes novopazarskih registracija, u kom su bile tri osobe, i ford sa niškim registarskim tablicama, koji su se kretali u suprotnim trakama

  • 2

U stravičnom direktnom sudaru dva putnička automobila jutros oko 9 časova na Ibarskoj magistrali jedna osoba je poginula, a tri su teško povređene. 

Lančani sudar 6 automobila na novom Beogradu: Dve osobe prevezene u Zemunsku bolnicu (FOTO)

Teška saobraćajna nesreća dogodila se kod Bara, nadomak Kraljeva, kada je jedno od vozila iz zasad nepoznatih razloga prešlo u suprotnu traku i direktno se sudarilo sa drugim automobilom. Sudarili su se mercedes novopazarskih registracija, u kom su bile tri osobe, i ford sa niškim registarskim tablicama, koji su se kretali u suprotnim trakama. Svi povređeni prebačeni su u kraljevačku Opštu bolnicu.

Printskrin: RTS

Oba automobila su smrskana i vatrogasci su izvukli četiri osobe iz njih, među kojima i telo žene suvozača u mercedesu koja je stradala na licu mesta.

Printskrin: RTS

Hitna pomoć i policija su na licu mesta, a na deonici tog puta saobraćaj je trenutno zaustavljen i kolone su kilometarske.

Printskrin: RTS

Pogledajte video stravične nesreće: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sonja

    6. februar 2018 | 12:03

    Da imamo auto put na tako važnoj deonici, ovo se nebi dogadjalo. Vlast se samo hvali, a rezultati mršavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA