Mala Jana dobija novog staratelja?

Zahtev je podnelo više rođaka ubijene pevačice

  • 9
Jelena Marjanović Krsmanović i Jana Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Ljubica Manojlović iz Kruševca, tetka po majci zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), zvanično je zatražila starateljstvo nad malom Janom (7) ćerkom ubijene sestričine, piše Alo.

Ni u školu nije krenula, a već sama na svetu: Mala Jana bez oca i majke slavi 7. rođendan

Jelenina najmlađa tetka po majci potvrdila je za ovaj list da je pokrenula pitanje starateljstvo nad Janom i istakla da je spremna da vodi računa o devojčici, za koju je veoma vezana.

- Hoću da vodim brigu o Jani, a o tome će da odluči Centar za socijalni rad. Koliko znam, zahtev su podneli i Jelenin stric Branislav Krsmanović, kao i Jelenina strina Gorica - otkrila je Ljubica, koja nakon smrti Jelenine majke vodi brigu o njihovoj kući u Borči.

Ljubica nerado priča o porodici Marjanović, ali ističe da je Jelenina familija malu Janu viđala i da se sa njom čula sve do 15.septembra prošle godine kada je Zoran uhapšen.

Foto: Uglješa Rašević

- Dok je on bio na slobodi, uvek nam je omogućavao da se vidimo i čujemo se sa njom telefonom. Sa njim nikakav problem nismo imali. Sada se preko prijatelja i drugih rođaka raspitujemo o njoj jer sa Zoranovim roditeljima i bratom nemamo nikakav kontakt. Nemamo ni njihov broj telefona - navodi Ljubica, Jelenina tetka.

Janin staratelj sada je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a ona je privremeno smeštena kod njenog strica Miloša Marjanovića.

Daljinac

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA