≫ 

Pustite me da vidim moju mezimicu: Neutešan otac trudnice izgorele u požaru

Po rečima suseda, ćerka je došla da prespava u roditeljskoj kući jer je ovih dana bila bolesna. Kada je njen otac rano ujutru krenuo na posao, po jednoj verziji, u kući su ostale samo majka i ćerka. Po drugoj, Aleksandrin muž je tu prespavao

  • 1

Milena Vasić (58), njena ćerka trudnica Aleksandra Vasić (30) i Aleksandrin nevenčani suprug Dalibor Simijonović (33) stradali su u požaru u kući u Smederevu. Tragedija se dogodila u sredu oko 8.30, a uzrok požara zasad nije utvrđen.

STRAVIČAN POŽAR U SMEDEREVU: Troje mrtvih, među njima i trudnica!

- Video sam dim, stanujem tu dve-tri kuće više, ali nije izgledalo kao da gori, dok nisam prišao i ugledao vatru kako suklja iz prozora. I vatrogasci su brzo stigli. Strašno, ne mogu da verujem - rekao je jedan od komšija za Blic.

Po rečima suseda, ćerka je došla da prespava u roditeljskoj kući jer je ovih dana bila bolesna. Kada je njen otac rano ujutru krenuo na posao, po jednoj verziji, u kući su ostale samo majka i ćerka. Po drugoj, Aleksandrin muž je tu prespavao. Šta se potom desilo, niko ne zna. U istrazi kažu samo to da je telo mlađe ženske osobe nađen u krevetu u jednoj, a da su starija žena i muškarac zatečeni u drugoj prostoriji.

Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

- Molim vas pustite me da vidim moju mezimicu - jaukao je neutešni otac, dok je njegovoj drugoj ćerki pozlilo kada je čula da joj je sestra nastradala, piše Srpski telegraf.

Kada su pronađena tri tela u početku se sumnjalo da je u požaru stradao Aleksandrin otac, Žikica Vasić. Niko iz istražnih organa nije bio spreman da potvrdi identitet treće osobe, iako se sumnja da je u pitanju Dalibor.

- Ona je skoro otišla za njega, tog muža, ali sam čula da se nisu baš nešto dobro slagali, da je zato i došla kod roditelja. Jeste, bila je trudna... Majka je bila protiv tog braka, samo toliko mogu da kažem -  rekla je komšinica.

- Oni su se bili razišli, on je imao ženu, taj Dalibor, moja snaja je bila protiv da se ona uda za njega. On je jutros došao i ko zna šta je bilo... Možda je došlo do nekog sukoba, to samo oni znaju - kroz suze kaže Jovanka Vasić, Žikičina sestra i Aleksandrina tetka, a prenosi Blic.

Ekipa Nacionalnog kriminalističkog centra iz Beograda treba da dođe ovog četvrtka i da pokuša da utvrdi uzrok izbijanja požara, jer mnogo toga je nejasno, počev od toga kako je troje nastradalo za tako relativno kratko vreme do dolaska vatrogasaca.

Daljinac

(Telegraf.rs / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    8. februar 2018 | 08:23

    Ovi iz kriminalistickog centra na zakazivanje izgleda rade jer mogu tek u cetvrtak na uviđaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA