≫ 

Dalibor iz Smedereva ubio ženu i taštu zbog supe! Prethodno zločin detaljno isplanirao (FOTO)

Obdukcija je utvrdila da je Aleksandra ubijena ubodima nožem po telu, a njena majka udarcima tupim predmetom po glavi

  • 21

Obdukcija tela pronađenih u požaru u Smederevu potvrdila je sumnje Žikice Vasića (62), da mu je zet Dalibor Simijonović (33) pobio najmilije. Dalibor je ubio svoju nevenčanu trudnu suprugu Aleksandru (30) i njenu majku Milenu Vasić (58), a zatim podmetnuo požar i zapalio se zajedno sa njima u njihovoj kući.

Istraga horora u Smederevu otkrila nove detalje: Trudnica i njen suprug izbodeni, majka udarena u glavu, pa je usledio požar!

Obdukcija je utvrdila da je Aleksandra ubijena ubodima nožem po telu, a njena majka udarcima tupim predmetom po glavi. Sumnja se da je Dalibor potom podmetnuo požar polivajući kuću benzinom, a zatim sebe izbo po stomaku. Beživotno telo Milene pronađeno je u sobi na krevetu, dok su zagrljena tela nesuđenih supružnika pronađena u hodniku. Policija je pronašla i Daliborov nož dužine od oko 30 centimetara, kojim je zločin počinio.

Ubica D. Simijonović i stradala A. Vasić/Foto: Facebook

Planirao zločin

Istragom je utvrđeno da je Dalibor u sredu ujutru oko sedam sati iz svoje kuće u selu u Radince pozvao taksi i rekao mu da vozi do Gogoljeve ulice.

- Dok je išao ka Vasićima, Dalibor je rekao taksisti da svrate na pumpu, gde je kupio sok u plastičnoj flaši od dve litre. Postoji snimak u kojem on sok prosipa, pa u tu flašu toči benzin, a potom nastavlja put. Ti dokazi ukazuju na to da je Dalibor smišljeno i s namerom da počini zločin krenuo kod Vasića - rekao je izvor upućen u slučaj.

Tokom jučerašnjeg dana u Gogoljevoj ulici vladao je muk. Policija je i dalje vršila uviđaj i prikupljala dokaze, a u pomoć su im pritekli vatrogasci, koji su zbog stanja izgorele kuće morali da sruše krov. Uplakanog Žikicu, dok je gledao u zgarište i brisao suze, pridržavale su komšije, koje su rekle da se od trenutka saznanja za tragediju ne pomera sa zgarišta.

Ubijene majka i ćerka/Foto: Facebook

Otac neutešan, hteo zetu da otvori firmu

Umornog lica, s vidljivom boli koju oseća, Žikica objašnjava kako se zet uselio kod njega, kao i to da je lično spremio celi sprat kuće, građene za mladi par. Takođe, rekao je da je Daliboru obećao da će mu otvoriti firmu, kupiti građevinske mašine i pomoći mu u poslu da ne bi više radio za druge.

- Hteo sam od njega da napravim čoveka, da mu omogućim da bude sam svoj gazda, a eto kako mi je vratio. Ubio mi je ćerku i ženu, a sve zato što ona nije bila u stanju da mu kuva supu, jer je bila bolesna i trudna. Imali smo planove, sprat kuće trebalo je njima da pripadne, a s Daliborom bi došla i njegova deca iz prvog braka. Rekao sam mu da ću mu otvoriti firmu, kupiti građevinske mašine, pomoći mu da bude svoj gazda i da radi za sebe i porodicu, ali...

- Ništa mu nije bilo dovoljno dobro, samo je mislio o sebi i nije imao razumevanja za Aleksandru, koja je konstantno povraćala i pored trudnoće dobila je virus. Zbog insistiranja da ona ode kod njega u takvom stanju, došlo je do svađe i njihovog raskida, a potom i do ubistva. Nažalost, u sredu su se obistinile moje slutnje da je Dalibor bio u stanju da mi pobije porodicu. Na tom se nije nije zaustavio, već je morao da ih spali i unakazi njihova tela do neprepoznatljivosti. Zbog toga smo moja druga ćerka i ja dali uzorke DNK, kako bi se potvrdilo ko je ko i kako bi oni mogli biti sahranjeni - jecajući priča Žikica.

Ubica Dalibor Simijonović/Printskrin: RTS, Facebook

Daliborov sin tražio oca

Prema Žikicinim rečima, tragičnim gubitkom supruge i ćerke izgubio je sve i život mu je totalno uništen.

- Ni sam ne znam odakle mi ova snaga da pričam i gledam u zgarište. Sve imam osećaj da će mi se Milena i Aleksandra odnekud pojaviti i da sve ovo nije istina. Niti jedem, niti spavam. Samo razmišljam o njima da li je ovo moglo da se spreči - kroz uzdah priča Žikica.

On dodaje da je u sredu zvao Daliborov sin, da pita gde mu je otac i što se ne vraća kući.

- Dete je zvalo nekog od mojih, ne mogu da se setim koga, da pita za Dalibora. Prema njegovim rečima, Dalibor mu je rekao da će ići kod Aleksandre da joj vrati stvari, a potom na posao. Šta da se kaže tom detetu? Pa i on je žrtva i nije ništa kriv. Znam samo da je Dalibor unakazio celu moju familiju. Druga ćerka od saznanja da joj majka i sestra nisu žive stalno pada u nesvest. Rođaci su se organizovali i skupljaju novac, brinu o meni, ali pitam se šta će mi sve to, jer ne mogu da vratim ni ćerku ni suprugu - kaže Žikica.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    9. februar 2018 | 00:45

    Tuga do neba . Boze smiluj se nad nama gresnima .

  • Nesa adv

    9. februar 2018 | 15:14

    Bolesnik. A sto porodica skuplja novac ako Žikica ima para za otvaranje firme

  • Roki

    9. februar 2018 | 07:59

    Koji monstrumi madre dios, nikom nemozes verovat vise, nesto u zraku ima, svaki dan je negde neka tragedija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA