≫ 

Uroš (9) je sada sa svojim tatom: Dečak koji se obesio počiva pored oca

Popeo se na sto u šupi, vezao kanap oko vrata i oduzeo sebi život

  • 22

Devetogodišnji Uroš Dragojlović, koji se u subotu obesio u šupi porodične kuće u Skeli kod Obrenovca, a koji je juče sahranjen na pravoslavnom groblju u tom mestu, počivaće pored svog oca koji je život izgubio u saobraćajnij nesreći.

Beli kovčeg za malenog Uroša: Dečak sahranjen danas na lokalnom groblju

Dečak je u subotu otišao kod rođaka da gleda crtane filmove, a potom je nestao. Rođaci su ga pronašli obešenog u šupi. Prema rečima najbližih, dečak je tugovao za majkom i sestrom bliznakinjom koje su se preselile u Bosnu i Hercegovinu, a njegov otac Miroslav poginuo je 2014, kada je motorom udario u automobil.

Printskrin: Youtube/ Novosti

Telo nesrećnog dečaka najpre je odneto na obdukciju, a dan pre sahrane prebačeno je u kuću u Skeli, gde je živeo sa bakom i dekom.

Dečak se, da podsetimo, obesio u subotu uveče kanapom u šupi. Popeo se na sto u šupi, vezao kanap oko vrata i oduzeo sebi život.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rogozin

    21. februar 2018 | 08:53

    Meni je ova neverovatno. Ja ne mogu da poverujem da jedno dete od 9 godina sebe ubije (obesi).

  • Duki

    21. februar 2018 | 10:25

    Zlato moje kolko je muka imao u sebi da je smogao hrabrost to da uradi ljudi moji pa to je deveto godisnje dete dali je to moguce da je on to sa devet godina resio da uradi zalost .

  • Zlata

    21. februar 2018 | 10:26

    Svaka rijec je suvisna da se kaze tuga ,tuga velika!Andjele mali pocivaj u nebeskom raju sa andjelima!Za majku bez srca pecat za citav zivot zivjeti sa ovakvim bolom je veliko svaki dan kako prolaze su tezi jos nije svjesna sta se desilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA