≫ 

Marijaninog tela i dalje nema, nestalo je u Dunavu: Muž priznao da ju je tukao kobne noći

Negira navode da ju je posle toga bacio sa mosta. Zotan tvrdi da je sama skočila

  • 9
Marijana Grahovac Foto: Facebook

Zoranu Grahovcu (46) iz Novog Sada posle saslušanja u tužilaštvu juče je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Marijanu (40), bacivši je sa Mosta slobode u Dunav.

Telo nesrećne Marijane još nije pronađeno, a ronioci je juče nisu ni tražili zbog nepovoljnih vremenskih uslova, ali će danas biti nastavljena potraga.

Zoran Grahovac je u noći između četvrtka i petka pozvao policiju i ispričao im da se navodno kretao kolima mostom sa suprugom, da mu je ona u jednom trenutku rekla da stane, kada je izletela iz kola i skočila u Dunav.

- Zoran je priznao u policiji da je te noći fizički napao suprugu, da ju je tukao jer je sumnjao da ga vara, zbog čega je ona pretila da će ga ostaviti, i da zato postoje tragovi krvi. Negirao je da ju je bacio u reku i ponovio da je sama skočila - kaže izvor blizak istrazi.

Posle bračne svađe i tuče, zaustavili su se na mostu i Marijana je nestala u Dunavu: Potraga za telom i dalje traje, ko je kriv za njenu smrt?

On je pred tužiocem izneo delimično svoju odbranu, u prisustvu advokata Nemanje Slavkovića.

Foto: Wikipedia/Aktron

- U ovom momentu ne bih mogao ništa zvanično da kažem, osim činjenice da se bojim da se čoveku ne uništi život zbog medija koji "duvaju priču" i iznose neke činjenice koje nisu realne - rekao je Slavković.

Izvor iz istrage kaže za beogradske medije da je bračni par Grahovac verovatno imao fizički sukob u automobilu, na šta upućuju tragovi krvi.

- Ali pitanje je šta se desilo kad se auto zaustavio na mostu. Muž je izričit da je sama skočila, leša nema i pitanje je kako će dalje teći istraga jer bez tela i autopsije nema ni ubistva. Istragom se mora rekonstruisati njihovo kretanje kobne noći, utvrditi ko ju je i gde poslednji put video živu - rekao je naš izvor.

Učenici OŠ "Miroslav Antić Mika" u Futogu, u kojoj je radila Marijana Grahovac kao nastavnik likovnog, ne mogu da veruju šta se dogodilo.

- Teško je, teško kada nekog više nema. Svako likovno nije potpuno bez vas. Da nam da sve što želimo. Da nam pomogne kad je pomoć potrebna. Da nas voli kao druga majka. Da veruje u nas. Ništa nije isto bez vas. Ništa. Bili ste najbolja nastavnica na svetu - napisala je jedna od učenica.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    26. februar 2018 | 10:37

    И да је бацио, и да је сама скочила, кривице има. Нико не скаче у Дунав од медених колача, него од тога што више НЕ МОЖЕ ДА ИЗДРЖИ. Сирота жена. Кад каже да је тукао, сигурно није било први пут, а она глуми срећну жену. Сад треба да зарони и да не излази из Дунава, док је не нађе.

  • Ivana

    26. februar 2018 | 20:11

    Stop nasilju nad zenama! Razapeti na trgovima sve nasilnike pa da vidimo dal ce se i dalje izivljavati!!!

  • Roki

    26. februar 2018 | 20:50

    Koji su ovo slabici od osoba, nesmiju na muskarce sebi ravne i napadaju na nezniji pol ito svoju damu. Tuc je i poslat u smrt, i njemu smrtnu kaznu bez presedana,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA