Policija pronašla vlasnika pasa koji su izujedali ženu u Novom Sadu

Dva američka staforda su u blizini Ledinačkog jezera napali pedesetčetvorogodišnju ženu i naneli joj lake telesne povrede

  • 20

Novosadska policija pronašla je vlasnika pasa koji su 4. marta napali ženu na Popovici.

Ispostavilo se da je reč o dva američka staforda koji su u blizini Ledinačkog jezera napali pedesetčetvorogodišnju ženu i naneli joj lake telesne povrede, piše nsuzivo.rs.

Sumnja se da je vlasnik pasa dvadesetčetvorogodišnji Novosađanin koji je saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog izazivanja opšte opasnosti.

Policija je o ovom događaju obavestila nadležnu komunalnu službu, a protiv osumnjičenog podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamy

    7. mart 2018 | 18:50

    Naj ostrije kazne za vlasnike ovakvih zveri. Niko normalan sa ovakvim kerovima ne seta bez obavezne korpe na njusci!!! Postrite zakon, gospodo. Gledam pi gradovima svi setaju ove krvolocne rase bez ikakve zastite!

  • brana

    7. mart 2018 | 17:40

    U civilizovanom svetu zveri poput Staforda,Pitova,Mastifa i jos par ludih sorti su zabranjeni za drzanje.Ovo bi kostalo vlasnia debele nivcane i sigurno zatvorske kazne ali bi zato za ovakav slucaj sledeci put culi za 10 godina a ne za 2-3 dana.

  • joksa

    7. mart 2018 | 17:07

    Ja bih uveo zakon ,svi koi drze kucne ljubimce,bilo koju rasu kucica da ih registruju i placaju porez,i da se kaznjavaju svi koji nelegalno drze kucice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA