≫ 

Detalji jezivog zločina na Zvezdari: Ćerka smrskala majci glavu, pa javila ocu da je umrla u snu

Nije poznato šta je prethodilo zločinu u stanu Lucije, jer je Tatjana nakon hapšenja sve vreme ćutala

  • 14

Psihički obolela Tatjana Radosavljević (45) u utorak je nasmrt pretukla majku Luciju Tuku (74) u njenom stanu u Ulici Jelene Mioč u Učiteljskom naselju u Beogradu! Tatjana je potom pozvala oca, Lucijinog bivšeg muža, i rekla mu da je majka umrla mirno, u snu. Zatim je otišla u svoj stan na opštini Voždovac, gde ju je sutradan policija našla i uhapsila.

Ćerka ubila majku u stanu u Učiteljskom naselju? Strašan zločin u Beogradu

LEČILA SE U MANASTIRU 

U policiji kažu da još nije poznato šta je prethodilo porodičnom zločinu u Lucijinom stanu, jer je Tatjana nakon hapšenja sve vreme ćutala.

- Stanari zgrade u kojoj je Lucija živela kazali su da se u noći između ponedeljka i utorka čula žučna svađa, a onda i lomljava. Buka se uz kraće prekide čula od osam sati uveče sve do iza ponoći, ali niko od stanara nije pozvao policiju - kaže sagovornik.

Veruje se da se ubistvo desilo iza ponoći, nakon čega je Tatjana mirno otišla u svoj stan na Voždovcu.

- Zločin je otkriven kada je Tatjanin otac došao do Lucijinog stana, jer mu je ćerka telefonom javila da je majka umrla u snu. Telo nesrećne starice pronađeno je u krevetu, ali su u stanu bili vidljivi tragovi fizičkog obračuna.

Printskrin: Google maps

- Potom su i lekari Hitne pomoći pregledom tela utvrdili da je nesrećna žena ubijena sa oko desetak udaraca u glavu nekim tupim predmetom, za koji se još ne zna šta je tačno u pitanju - kažu u policiji.

Takođe, na Lucijinom licu bile su uočljive i masnice od udaraca pesnicom.

Stanari zgrade u kojoj se odigrao zločin potvrdilu su da su u utorak veče čuli buku. Kazali su da su svi dobro poznavali nesrećnu Luciju, dok su njenu ćerku Tatjanu viđali samo povremeno, kada majci dođe u posetu.

Tatjana je uhapšena u sredu ujutru ispred zgrade u Kraljevačkoj ulici, na opštini Voždovac, gde ima stan. Stanari te zgrade kažu da su juče ujutro videli policijski automobil ispred ulaza u zgradu, ali tek kasnije su saznali da je Tatjana uhapšena.

Foto: Telegraf

ČESTO PRAVILA PROBLEME 

- Ona nije baš normalna. Nisam je viđala u poslednje vreme, ali znam da su je otac i majka pre oko godinu dana odveli u neki manastir da se leči zbog psihičkih problema. Mislila sam da je i dalje tamo - priča Tatjanina komšinica.

Sagovornica kaže da je policija, pre Tatjaninog odlaska u manastir, često dolazila u njihovu zgradu zbog problema koje je ova pravila drugim stanarima.

- Umela je u četiri ujutru da lupa komšijama na vrata i da im preti iz čista mira. Pre par godina prijavila je policiji da komšija hoće da je ubije. Policajci su uleteli u zgradu i kad su ušli u stan tog komšije zatekli su tamo 12-godišnjeg dečaka, koji je u tom trenutku bio sam - priča sagovornica.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barbara

    8. mart 2018 | 00:19

    Lečili je u manastiru? Šta još treba reći?

  • Razocarenje

    8. mart 2018 | 01:57

    Za mentalno poremecene postoji lecenje I psihijatrijske bolnice,kakvi manastiri .Gde su sada molitve? 21 vek je ovo, vreme je da zatucanost ostavimo to nas je I dovelo dovde.Zao mi je majke a I obolele cerke.U kojem manastiru se lecila?

  • ZlatkA

    8. mart 2018 | 00:24

    Ovo je zato - sto nas je NATO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA