Ovo je mladić kog je ubio programer u Ruzveltovoj: Nesrećni Branko upucan u glavu, preminuo na licu mesta (FOTO)

Pre samo dve godine, tačnije u julu 2016. godine zakoračio u bračne vode

  • 32

Programer Nebojša S. (30) sumnjiči se da je danas u bivšoj firmi u Ruzveltovoj ulici u Beogradu ubio Branka K. (30) i ranio još jednog svog kolegu, dok je treći povređen u trenutku dok je pokušavao da se spasi skokom kroz prozor.

(UŽIVO) Neverovatan nastavak drame iz Ruzveltove: Programer (30) upucao bivšeg kolegu, pa sebe razneo u eksploziji! (FOTO SA LICA MESTA)

Nebojša S. je potom otišao u svoj stan na Zvezdari, i kako se sumnja, tu je pokušao da se ubije. Sa opekotinama i prostrelnom ranom na čelu prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra.

Za razliku od njega, Branko K. nije preživeo rane koje mu je Nebojša naneo kada je uleteo u firmu i osuo rafalnu paljbu na svoje kolege.

Foto: Facebook/Branko Kanjevac

Branko K. je, kako se može saznati iz njegovog Fejsbuk profila, završio Singidunum, na odseku za softverski inžinjering.

Pre samo dve godine, tačnije u julu 2016. godine zakoračio u bračne vode. 

Prava drama u Ruzveltovoj ulici, da podsetimo odigrala se danas oko 11 sati.

Foto: Marko Jovanović

Pored Branka K. pomahnitali programer je ranio i Marka F. (36) dok je treći kolega Igor R. pokušavajući da se spasi skočio sa prozora i povredio kičmu i ima prelom oba skočna zgloba.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    13. mart 2018 | 00:06

    Nista nije bolje ni kod mene gde radim. Stvaraju se klanovi tj.poslovodja diskriminise ostale radnike koji se plase da bilo sta kazu zarad opstanka na poslu,a svitu poltrona koje je okupila oko sebe koristi za licne usluge a znam kakvo misljenje ima o njima. Atmosfera napeta jedino resenje da neko iz direkcije dodje i razbije taj klan na celu sa poslovodjom.

  • Nikola

    12. mart 2018 | 20:45

    Strašno tuga ni kriv ni dužan u oravom smislu reči,saučešće porodici.

  • Ivan

    13. mart 2018 | 14:58

    Direktor zavrsio Singidunum, a ubica ETF u Beogradu, inace jedan od najprestižnijih fakulteta. Jasno je da je direktor bio ljubomoran pa je hteo ovoga isterao, jer je bolji od njega bio. Ali direktor je bio direktor ne zbog skole nego zbog toga jer je imao para.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA