≫ 

Ovo je programer koji je ubijao u Ruzveltovoj: Upao u bivšu firmu i ispalio 5 metaka na kolege (FOTO)

Lekari se i dalje bore za Nebojšin život

  • 68

Nebojši S. (30), programeru koji je u ponedeljak oko 10:50 časova upao u firmu u Ruzveltovoj ulici i ubio jednog kolegu, a drugog ranio, lekari se i dalje bore za život. Još jedan muškarac povređen je u ovoj tragediji, jer je iskočio kroz prozor kako bi se spasao.

Juče pio kafu s kolegama, danas ispalio rafal na njih: Šta je to puklo u Nebojšinoj glavi da ode u bivšu firmu i počne da ubija?

Prema našim saznanjima, Nebojša je ispalio ukupno pet metaka, pobegao sa lica mesta, a nakon toga pokušao da zvrši samoubistvo izazvavši eksploziju koja je zapalila stan.

Foto: Telegraf

Nebojša je u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije" radio kao programer, da bi pred kraj prošle godine dobio otkaz. Kako otkrivaju izvori, do toga je došlo jer se oko jednog posla nije složio sa kolegama.

- Bio je na zajedničkom projektu sa kolegama. Važnom projektu. Na tom projektu se nije složio sa njima, te posao nije završen. Moralo je doći do razlaza - navodi naš izvor.

Nebojša je sam živeo u stanu u ulici Vojvode Savatija na Zvezdari, a komšije ga nisu ni poznavale.

VIDEO: Trenutak kad je izneto telo ubijenog iz firme

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzedaj

    12. mart 2018 | 20:20

    Podjimo od druge pretpostavke, mozda je Nebojsa odradio vecinu posla, a mozda i celokupni projekat i onda njegovi saradnici zbog sujete a pre bih rekao zbog novca sto je nazalost svojstveno srbima odluce da ga izbace iz svega zarad licne koristi.I Nebojsa to nije mogao da podnese pa je resio da istera pravdu na svoj nacin.

  • Dudule

    12. mart 2018 | 20:44

    Neki ljudi ne mogu tako lako da podnesu nepravdu, klikne im u glavi i pocine ovako nesto i onda ih proglase monstrumima...da li neko istrazuje sta je predhodilo svemu ovome i da li je momku nacinjena nepravda davanjem otkaza...p.s. ne opravdavam njegove poteze samo kazem

  • Dusanka

    13. mart 2018 | 00:00

    Svakako da ce tek biti ovakvih slucajeva .Vise nema sigurnosti dokle si na poslu a nema ni sloge medu kolegama .Svako svakome podmece nogu i ulizuje se direktoru - tuzaka .Covek je nepravedno ,sigurno otpusten i desilo se sto se desilo .I ko zna ako bi bio bez posla ,da to isto ne bi uradio i neko od nas .Gde su lepa srecna vremena ,kad smo svi raspolozeni isli na posao .?!Vlast je htela promene a glup narod je to dozvolio .Promene su dosle vlast bogata a narod bedan i jadan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA