≫ 

Preminuo ubica iz Ruzveltove

Podlegao je povredama na odeljenju Šok A

  • 50

Nebojša Stojilković koji je juče ujutru napravio masakr u Ruzveltovoj ulici, ubio kolegu i drugog teško ranio, podlegao je povredama na odeljenju Šok A Urgentnog centra u Beogradu.

Ubica iz Ruzveltove uradio jednu stvar pre nego što je otpočeo krvavi pir: Niko nije ni naslutio šta će se desiti

Dvojica radnika programerske firme, nalaze se u životnoj opasnosti.

Pored Marka Filipovića (36) kojem je Nebojša pištoljem naneo prostrelne rane, u lošem stanju je i Igor Radenković (42) koji je metke izbegao skokom kroz prozor i tom prilikom je povredio kičmu i polomio dva skočna zgloba.

Pogledajte kako je izgledalo iznošenje tela jedne od žrtava:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • комуниста

    13. mart 2018 | 12:41

    Сада ће сви да део своје одговорности оперу. Сви који седе у своји канцеларијама мислећи д су битни и мало плаћени за свој рад. И нико неће тражити узрок, јер им не треба, имају сигурну плату државни посао, осмочасовно радно време бенефиције и бонусе. И сви сматрју себе да су после Тесле најпаметнији јер имају диплому, додуше купљену. И нико неће покренути питање шта је натерало младог човека школованог интелигентног да уради то што је урадио. Његов профил није сигурно профил убице. Он је само био нездовољан неко неправдом. На жалост неко ни крив ни дужан је настрадао испаштајући нечије туђе грешке, нечије сплетке, нечији его моћи. Ово није ни први случај у Србији, а биће их још. Волео бих да нисам у праву.Против природе и Бога се не може. Морамо то схватити, ма колико диплома поседовали.

  • Тодорић

    13. mart 2018 | 12:18

    Да нису слутили не би се закључали.Прво је прошао поред особе коју није сматрао кривом,и поздравио је,а ови су се закључали када су га видели. Затим комшиница која тврди да је био асоцијалан јер ником није хтео да се јавља,не БиХ ни ја да се јављам непознатима,а затим сматра услугом оно што је њена обавеза,да одјави члана више за плаћање воде. Он се крваво осветио за неку неправду. Нико из фирме Вам неће рећи о чему се ради.

  • Mislim

    13. mart 2018 | 12:22

    Zao mi decka,nije bez razloga uradio sto je uradio! Zao mi mladosti,zivot je bio pred njima,mogao je na drugi nacin sve da resi a ne da ubije nekoga pa i sebe.... ne moze ovo zdrav covek da uradi,bolest je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA