≫ 

Uhapšene mama i njena ćerka narko-dilerke iz Požege: Proizvodile skank, za njih ga prodavali sveštenik i veroučitelj

Uhapšeni su S. P. (46), A. P. (24), M. J. (41) i Z. M. (43) iz Požege

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su S. P. (46) i A. P. (24) iz okoline Požege zbog sumnje da su organizovale transport 27 kilograma skanka koji je policija zaplenila 27. februara ove godine u Mrčajevcima. Za uhapšenu majku i ćerku je nedavno uhapšeni sveštenik prodavao narkotike.

Novi detalji hapšenja sveštenika i veroučitelja: Pop je imao brojne ljubavne afere, vodio je buran život - tvrdi svedok

Tom prilikom uhapšeni su M. J. (41) i Z. M. (43) iz Požege koji su u prepravljenom bunkeru "pasata" prevozili drogu upakovanu u 52 paketa. Podsetimo, policija je kod Mrčajevaca zaustavila automobil u kom su se nalazili. Prema rečima izvora iz istrage, M. J. i Z. M. su bili u ljubavnoj vezi, uprkos tome što je sveštenik oženjen i ima dete.

U pretresu stana i drugih prostorija u kojima žive osumnjičene S. P. i A. P. koji je obavljen u saradnji sa policijom u Užicu pronađeno je 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertabilnih maraka i 40 švedskih kruna, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika. Takođe, od osumnjičenih je oduzeto i šest automobila.

Veroučitelj uhvaćen u švercu droge otvorio dušu policiji: "Pop Milan me tera da se oblačim kao žena, a ja mu udovoljavam"

Zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodile i prodavale opojne droge, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, njima je određeno zadržavanje do 48 časova i one će uz krivičnu prijavu biti privedene tužiocu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZlataDj

    13. mart 2018 | 22:21

    Zasto se crkva ne oglasava i svestenika-razvratnika ne osudi javno, a onda preda sudskim organima i da mu se sudi kao i svim dilerima droge - najstroze. Isto vazi i za nakaradnog "veroucitelja". Hajde crkvo oglasi se, nije sramota isterati ovo nedelo na cistinu. Sramota je precutati i praviti se kao da se nista nije dogodilo.

  • Killian

    13. mart 2018 | 21:28

    Požega=Kolubija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA