Bivši muž Svetlane Popadić o njoj kao narko-bosu: Ako je kriva, neka ide u zatvor, ali dete mi ne dirajte

Milenko kaže da je bio u šoku kad je policija odvela njegovu bivšu suprugu

  • 10
Majka, cerka, dilerke droge, Ana Popadic, Svetlana Foto: Instagram/anapopadic94, Facebook/Nikola Jovanovic

- Ako je Svetlana stvarno neki narko-bos, kao što svi pričaju, nek odgovara, ali ćerku da mi ne diraju - kaže očajni Milenko Popadić iz Lopaša kod Požege, čije su bivša supruga i ćerka uhapšene u utorak kao vođe narko-klana koji je švercovao skank iz Albanije u Srbiju.

Ovo su seksi narko-dilerke iz Požege: Zgodna plavuša i njena izazovna ćerka za prljave poslove angažovale čak i sveštenika

Za narko mamu i ćerku saznalo se nakon što su 27. februara u Mrčajevcima uhapšeni požeški pop Milan Jordović i veroučitelj preobučen u ženu Zoran Marinković, kod kojih je nađeno 27 kilograma skanka. Oni su zatim priznali da su drogu prevozili iz Albanije za Svetlanu i njenu ćerku Anu, pa su njih dve u utorak uhapšene.

Milenko kaže da je bio u šoku kad je policija odvela njegovu bivšu suprugu.

- I sada drhtim kad se setim toga... Svetlana i ja smo razvedeni još od 2010. godine, ali živimo u istoj kući, jer je jedan deo objekta njoj dat na korišćenje. Ja nisam znao od kojih para živi moja bivša supruga, i ako je zaista prodavala drogu, nek odgovara! Ali tvrdim da naša ćerka Ana nema veze s tim - kaže očajni Milenko.

Foto: Instagram/anapopadic94

On se požalio kako ljudi sada pričaju o nekakvom luksuzu u kom je Svetlana živela od pre dve godine i tvrdi da ništa od toga nije tačno.

- Ljudi, ja sam kuću renovirao pre tri godine, a ne ona parama od nekakve droge. Radio sam ranije u Nemačkoj, a posle sam išao u nadnicu i brao maline, ali i Svetlana je često išla sa mnom. Automobili koje su oduzeli u našem dvorištu nisu svi bili naši. Uzeli su moj "sitroen berlingo", u kome je bio koncentrat. Neki automobili su bili od jednog čoveka, koji je u zatvoru, a svi sad objavljuju da su to sve bila njena kola. A što se tiče tog popa koji je navodno prevozio drogu za Svetlanu, ja njega u životu nisam video - istakao je Popadić.

Što se Ane tiče, ona je poslednjih nekoliko godina živela u Požegi sa verenikom, s kojim je držala menjačnicu.

Foto: Instagram/anapopadic94

Svetlana i Ana Popadić juče su se branile ćutanjem na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Čačku, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana. Iako su se pred tužiocem pojavile sa po jednim braniocem, angažovale su čitavu "armiju" advokata koji će ih braniti, ne žaleći novac, u nadi da će se spasti dugogodišnje robije.

Što se tiče sveštenika Milana Jordovića i veroučitelja Zorana Marinkovića, oni se još nalaze u Okružnom zatvoru u Čačku i s njima još nije zvanično sklopljena nagodba o kućnom zatvoru uz "nanogicu" u zamenu za priznanje i saradnju u istrazi.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA