≫ 

Pronađen DNK mogućeg ubice Jugoslava Cvetanovića: U toku je upoređivanje uzorka

Predpostavlja se da je ubistvo naručeno iz kriminalnih krugova

  • 1

Ubistvo Jugoslava Cvetanovića, brata Saše Cvetanovića Pitbula (37) koji je glavnooptuženi za ubistvo Nikole Bojovića (39), ni posle skoro šest meseci nije rasvetljeno.

Pitbul urlao u ćeliji kad je čuo da mu je brat mrtav: Ubio ga je iz osvete, znam da iza svega stoji Luka Bojović

Jugoslav je sa 30 hitaca u klasičnoj sačekuši izrešetan 27. septembra 2017. godine, 40 minuta iza ponoći u haustoru zgrade "Lepa Brena" u Ulici Stefana Prvovenčanog u centru Vranja.

Portparol Leposava Jovčić izjavila je da je Više javno tužilaštvo još 2. oktobra prošle godine izdalo naredbu o pokretanju istrage protiv nepoznatog počinioca krivičnog dela teškog ubistva.

- Tužilaštvo je izdalo i naredbe za obavljanje određenih veštačenja, kao i za prikupljanje drugih dokaznih radnji na rasvetljavanju ubistva. Nalazom veštaka izolovan je DNK profil mogućeg izvršioca krivičnog dela. U toku je upoređivanje nalaza veštaka u bazi podataka - rekla je Leposava Jovčić.

Foto: S. Tasić/OK Radio

Predpostavlja se da je ubistvo naručeno iz kriminalnih krugova i da je ubica dobio veliki novac. U Višem javnom tužilaštvu odbili su da saopšte da li je ubica na mestu zločina ostavio biološke tragove, da li su kamere sa okolnih zgrada snimile ubistvo, i da li je policija na tragu profesionalcu koji je izrešetao bespomoćnu žrtvu sa leđa hicima iz oružja sa prigušivačem.

Jugoslavom brat je za ubistvo optužio Luku Bojpovića. Spekuliše se da je Jugoslav Cvetanović žrtva osvetničke krvave borbe između dva zaraćena klana Luke Bojovića i pokojnog Slobodana Šaranovića.

Mnogi u Vranju ubeđeni su da ubica vešto izmiče policijskoj poteri, jer ga dobro čuvaju pomagači. U opticaju je i da je zločinac nakon ubistva pobegao iz Srbije.

VIDEO: Pucnjava u firmi, jedan mrtav, drugi skočio kroz prozor

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igi

    18. mart 2018 | 06:39

    Mnogi u Vranju ubeđeni su da ubica vešto izmiče policijskoj poteri, jer ga dobro čuvaju pomagači. Ljudi u Vranju ne misle nista. Sta obican vranjanac moze da misli o ovakvom ubistvu?.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA