≫ 

Pokojni Amerikanac tuče Rankovića oblivenog krvlju: Isplivao zaboravljeni snimak koji je veoma bitan u slučaju Zakintos (VIDEO)

- Ovde Henderson udara Rankovića rukom u stomak, a nakon toga Ranković njemu šamar. Potom pokojni Henderson udara flašom piva Rankovića u glavu, od čega se flaša razbila, a pokojni Henderson nastavlja da tuče krvlju oblivenog Rankovića - navodi branilac

  • 12

Branilac okrivljenih Srba za ubistvo američkog turiste Bakari Hendersona na Zakintosu Zora Dobričanin Nikodinović, pored toga što je optimista u pogledu buduće presude ovih mladića, podsetila je na zaboravljeni video-snimak koji može biti od velikog značaja u daljoj odbrani optuženog Dušana Rankovića. Na snimku se vidi kako je zapravo došlo do tuče i koliko je i njen klijent Ranković sam tom prilikom povređen.

Grci traže doživotnu robiju za sedmoricu Srba na Zakintosu: Istraga je ustanovila da je Henderson ubijen za samo 11 sekundi

Kako je zaboravljeni snimak pomalo nejasan, dobili smo objašnjenje šta se na njemu zapravo događa.

- Ovde Henderson udara Rankovića rukom u stomak, a nakon toga Ranković njemu šamar. Potom pokojni Henderson udara flašom piva Rankovića u glavu, od čega se flaša razbila, a pokojni Henderson nastavlja da tuče krvlju oblivenog Rankovića - navodi Dobričanin Nikodinović.

- Tuču nakon toga više puta započinje napolju, o čemu takođe postoje dokazi u vidu video-zapisa, ali na to su svi nekako zaboravili kao što su zaboravili i da je Dušan Ranković zadobio tom prilikom ozbiljne povrede glave i dugo nakon toga krvario.

Branilac je ranije danas izjavila da njeni klijenti, kao ni ostali optuženi Srbi, neće dobiti kaznu doživotnog zatvora jer su u pitanju mlađa punoletna lica, čak i ako se dokaže da su počinili teško ubistvo.

Prema pisanju lista, a prema odluci veća za prekršaje Zakintosa, doživotna kazna se traži u optužnici na 55 stranica za devetoricu učesnika u tom krivičnom delu, a šestorici aktera, srpskih mladića, sudiće se za "teško krivično delo ubistva bez predumišljaja u spokojnom psihičkom stanju".

Printskrin: Youtube/Proto Thema

Za delo "direktnog saučesništva u ubistvu bez predumišljaja" će se suditi jednom, a preostaloj dvojici za delo "pokušaja ubistva".

Daljinac

(S.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    10. april 2018 | 18:31

    Ako ih osude na dozivotnu onda svi Srbi bojkot grcko more! Dosta vise!

  • Cika Velja

    10. april 2018 | 20:08

    Poznat mi je dobro redosled dogadjaja,samo sam hteo da vidim jel to Amerika zatrazila dozivotnu za ubijenog Amerikanca ili bi to bila pravda za ubijenog? Izgleda da je ovo prvo...opet?!

  • Pera Kojot # 1

    10. april 2018 | 18:01

    Ko je zapoceo on je kriv!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA