Nišlijki vračara prorekla smrt u junu, pa joj uzela 400.000! Pošalji mi autobusom svo zlato koje imaš u kući i pare, inače ćeš umreti

Sve je počelo kada je naivna žena saznala za oglas za skidanje crne magije iz specijalizovanog časopisa

  • 32

Četiri stotine hiljada dinara platila je Nišlijka S. K. (38) vračari iz Novog Sada kako bi joj sačuvala život jer joj je ova prorekla da će umreti u junu. Prestravljena žena nasela je na laži prevarantkinje koja joj je zapretila da joj spasa nema ako joj ne bude plaćala, pa joj je poslala zlato i svu ušteđevinu, a shvatila je da je obmanuta tek kada je vračara nastavila da je zove iako joj je dala sve što je imala.

Vračara Zahida prevarila majku i ćerku iz Bačke Palanke. Za skidanje crne magije tražila 25.000 evra, žene gorko zažalile

Kako saznajemo, sve je počelo pre mesec dana kada je naivna žena saznala za oglas za skidanje crne magije iz jednog časopisa specijalizovanog za tu tematiku.

Nišlijka se poverila vračari tražeći pomoć, Foto: Telegraf

SKIDANJE CRNE MAGIJE NA DALJINU

- U tom oglasu, žena iz Novog Sada je nudila skidanje crne magije na daljinu. Oštećena, koja je imala zdravstvenih problema je odmah pozvala vračaru i poverila joj se tražeći pomoć, da bi joj prevarantkinja kazala da joj je ostalo samo tri meseca života i da se javila u poslednjem trenutku za spas. Poručila je da odmah uzme svo zlato koje ima u kući i 30.000 dinara, te da to pošalje prvim autobusom koji ide za vojvođansku prestonicu – pričaju naši sagovornici iz istrage ovog slučaja.

Student iz Beograda u sobi našao tragove vlaške magije, krenula mu krv kada je pokušao da ih spali (FOTO)

Lakoverna Nišlijka je odmah otrčala na autobusku stanicu i paket za prevarantkinju predala vozačima. Istog dana vračara se javila i potvrdila da je uzela zlato i novac te svojoj žrtvi poručila da će dragocenosti odneti u jedan manastir da tamo prenoće kako bi se sa njih skinula kletva, a da će joj zatim vratiti sve što je dobila.

Dragocenosti je vračara navodno odnela u manastir da tamo prenoće, Foto: Profimedia

Međutim, umesto toga, ubrzo je ponovo pozvala i tražila joj još 100.000 dinara ističući da je kletva bačena na nju mnogo jaka, te da joj ne ostaje još mnogo od života. Žena je odmah uplatila post netom traženu sumu, ali joj je pohlepna prevarantkinja ponovo telefonirala i tražila još 100.000.

CRNA I BELA MAGIJA NAJJAČA JE U MAJU: Pazite šta radite na OVE DATUME

SMRT TE VREBA - DAJ JOŠ 100.000

Kako nije imala toliko novca, Nišlijka je poslala koliko joj se našlo, nešto manje od 90.000 dinara. Ni to nije zadovoljilo alavu prevarantkinju, pa je nakon nekoliko dana opet zvala i pretila svojoj žrtvi da joj je smrt iznad glave te da mora da plati još 100.000 dinara. I ovoga puta prepadnuta žena je platila traženu sumu, ali njene muke se tu nisu okončale, jer se vračara ostrvila i nastavila da je maltretira telefonom zahtevajući da joj plati još 170.000 dinara.

Tek onda je nesrećna žena shvatila da se našla u kandžama lukave varalice i zatražila joj da joj vrati pare, a kada je ova to odbila prijavila je prevaru policiji.

Daljinac

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antiglobalistkinja

    16. april 2018 | 23:19

    Ovakvih namagarcenih mi uopste nije zao.Samo ne shvatam odakle joj toliko para a u glavi promaja ??

  • Sasa67

    16. april 2018 | 22:35

    Dok ima ovca za sisanje bice i ovakih prevaranata

  • Misa

    16. april 2018 | 22:24

    Prevaranti - neradnici, bitange danima samo razmisljaju kako ce koga da prevare. Nazalos uvek se nadju naivni - lakoverni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA