Velika sramota u Kuli prerasla u nezapamćenu tragediju: Blagoje ubio Radu jer je htela da se vrati mužu

Sin pokojne Rade prijavio je u nedelju oko 22.30 sata da je njegova majka popodne otišla od kuće, ali se nije vratila, niti se javlja na telefon

  • 10
Žena, žene, nasilje, ubistvo, zlostavljanje, pištolj, pesnica Foto - Ilustracija: Telegraf/Pixabay

Blagoje Bratić (61) iz Kule ubio je Radu Đukić (50), s kojom je bio u ljubavnoj vezi, pa je izvršio samoubistvo. Blagoje je navodno upucao Radu, jer je ona htela da se vrati svom suprugu sa kojim ima sina.

Užasu u Sremskoj Kamenici nema kraja! Otac monstrum je ćerku (10) i silovao, a sina (12) terao na oralni seks

Tela su pronađena u njegovoj kući u Ulici Veljka Vlahovića u Kuli kod Sombora.

- Pored njega je ležao pištolj i zasad je poznato da je Blagoje u Radu ispalio dva metka, a sebi presudio trećim - kaže izvor.

Sin pokojne Rade prijavio je u nedelju oko 22.30 sata da je njegova majka popodne otišla od kuće, ali se nije vratila, niti se javlja na telefon.

Pošto je policija čekala da prođe zakonski rok od prijave do početka potrage, mladić je pozvao prijatelja policajca s kojim je otišo do Bratićeve kuće. Navodno je podigao roletne i uperio baterijsku lampu, gde je video šokantan prizor - beživotna tela na podu.

Pored Blagoja je ležao pištolj. U Radu je ispalio dva metka, a sebi presudio trećim /Foto: Profimedia/Alamy

Policajci su zatim oko ponoći otišli u Blagojevu kuću, kod koga je ona radila i navodno bila u ljubavnoj vezi. Policija je pronašla tela Rade sa ranom u glavi i Blagoja sa  ranom u grudima.

HTELA DA SE VRATI MUŽU

Blagojeve komšije kažu da je kuća u Ulici Veljka Vlahovića u Kuli u vlasništvu njegove ćerke, koja stanuje u Veterniku sa suprugom i detetom.

- Blagoje se u Kulu doselio pre tri godine iz BiH i je živeo sam, jer mu je pre više godina umrla žena. U dvorištu je napravio halu u kojoj su bile mašine za proizvodnju papirnih kesa za brašno. Rada je počela da radi kod njega, a prema nekim navodima su kasnije započeli vezu. Navodno su četiri meseca živeli zajedno, a onda se na nagovor sina Rada odlučila vratiti mužu - priča komšija.

Obdukcija je utvrdila da je Rada prva ubijena sa dva metka, jednim u leđa, drugim u glavu. Potom je Bratić u sebe ispalio tri hica, dva su ga samo okrznula, a treći završio u grudnom košu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca BG

    17. april 2018 | 08:23

    Strasno sta joj ie to trebalo? Zasto drugi kad ima muza i dete ? Ljudi shvatite Ljubav nije igra opametite se!

  • Kole

    17. april 2018 | 10:14

    A šta muž kaže na sve ovo?

  • Zoran

    17. april 2018 | 12:50

    Kad smo vec kod sramote,mislio sam da ta rec ne postoji vise u nasem recniku.Najveca sramota je naneta porodici ove,pre svega deci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA