≫ 

Poslednji SMS koji je Jelena poslala sa nasipa još uvek se čuva u doktorkinom telefonu: Tu se krije pevačicina najveća briga

Milana je bila doktorka Jelenine pokojne majke Zorice Krsmanović i juče je saslušana

  • 2
Ubistvo, Jelena Jeca Krsmanović, Marjanović, Borča, nasip, kej

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Doktorka Milana Š. iz Borče navodno je poslednja komunicirala sa brutalno ubijenom Jelenom Marjanović, a kako je sama navela poruke koje su razmenile samo tri minuta pre pevačicine smrti, i dalje čuva u telefonu. Povodom toga ona je juče saslušana u Višem tužilaštvu kao svedok u nastavku istrage protiv osumnjičenog Zorana.

Milana je bila doktorka Jelenine pokojne majke Zorice Krsmanović, pa su iz tog razloga pevačica i ona često bile u kontaktu, a lekarka je juče na saslušanju potvrdila da su njih dve komunicirale SMS porukama kobnog 2. aprila 2016. godine.

- I dalje čuvam Jelenine poruke koje smo tog dana razmenjivale. Pitala me je nešto u vezi sa lekarskim nalazima njene majke koje je tog dana dobila. Nekoliko poruka smo na tu temu razmenile, a sutradan sam saznala da je ubijena. S Jelenom sam razgovarala uvek i samo o zdravlju njene majke, nikad o privatnim stvarima - ispričala je juče zameniku tužioca doktorka i istakla da nema direktnih ali ni indirektnih informacija niti saznanja o ubistvu, pišu beogradski mediji.

Saslušana doktorka sa kojom se Jelena Marjanović dopisivala pred smrt: Ona je ključni svedok koji bi mogao rešiti mnogo toga

MALA JANA SLEDEĆA NA SASLUŠANJU

Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice, biće poslednji svedok u istrazi koja se vodi protiv njenog oca Zorana, a njeno saslušanje planirano je u narednom periodu.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči Foto: A. Nalbantjan

Kako se saznaje, njenom saslušanju će prisustvovati i psiholog i socijalni radnik je je u pitanju devojčica koja je u trenutku ubistva svoje majke imala samo pet godina.

Protiv Marjanovića je u toku dopuna istrage koju sprovodi tužilaštvo, pošto mu je Viši sud 20. marta vratio optužnicu od 9. februara i naložio da pribavi određene dokaze radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, u cilju ispitivanja osnovanosti optužnice.

Više javno tužilaštvo tereti Marjanovića da je izvršio krivično delo teško ubistvo jer je na "svirep i podmukao način" lišio života svoju suprugu, i prilikom izvršenja pokazao "naročitu upornost i bezobzirnost".

Zoran Marjanović, osumnjičen za surovo ubistvo svoje supruge Foto: Telegraf

Slučaj ubistva Jelene Marjanović na nasipu u Borči 2.aprila 2016. godine potresa Srbiju već više od dve godine, a zbog sumnje da je počinio ovo delo u pritvoru se od septembra prošle godine nalazi njen suprug Zoran Marjanović.

VIDEO: Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja o ubistvu Jelene Marjanović 1 deo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petrija

    17. april 2018 | 09:05

    Ne znam samo ko veruje da je SMS poslala Jelena, ko zna ( a zna se) ko je pisao te poruke s Jecinog telefona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA