≫ 

Šta se desilo sa muškarcima iz "bentlija" koji su naleteli na Aleksandra Vučića? Jedan je noćas ubijen, dvojica u zatvoru zbog ubistva u "Nani"

Sva trojica su bili registrovani kao narko-dileri i nasilnici, a obezbeđivali su prestoničke klubove

  • 21

Prošlo je osam meseci od trenutka kad su Luka Radulović (37), Miloš Tančev (22) i Stevan Dukić (22) naleteli "bentlijem" na automobil predsednika Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi. Nakon kratkog pritvora, pušteni su da se brane sa slobode. U međuvremenu su počinili druga krivična dela, a posle osam meseci dvojica su u zatvoru zbog ubistva, a jedan je ubijen.

Tančev i Dukić su privedeni 19. decembra zbog sumnje da su ispred beogradskog kluba "Nana" ubili navijača "Rada", Aleksandra Savkovića (27), a obojica su i pre slučaja "bentli" i "Savković" bili registrovani kao narko-dileri i nasilnici. Poznato je i da su pored kluba "Nana" obezbeđivali prestoničke splavove "River" i "Blejvoč".

Samo mesec dana nakon sto je kao vozač naleteo na automobila predsednika Srbije, pa pušten da se brani sa slobode, Luka Radulović je ponovo uhapšen, ovog puta zbog sumnje da je trgovao narkoticima. I ponovo je pušten da se brani sa slobode.

U noći između utorka i srede upucan je u Crnogorskoj 8 ispod Brankovog mosta. Preciznije, vatreni obračun dogodio se u kafani "Ispod mosta".

Pošto je hitno prevezen na reanimaciju, podlegao je povredama. Prema nezvaničnim infirmacijama, na njega je pucao nepoznati napadač koji je trenutno u bekstvu.

Napadač je navodno upucao Radulovića u stomak.

VIDEO Pogledajte kako se Radulovićeva verenica oprostila na instagramu od ubijenog.

Daljinac

(J. Stakić/j.stakic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markoni

    18. april 2018 | 11:39

    Uzas sta rade ovi crnogorci po Srbiji.Likvidiraju se medjusobno.

  • Bonvivan

    18. april 2018 | 11:58

    Kakvi su to islednici koji pustaju takve osobe da se "brane" sa slobode!?!?!? Pa dok je postojala nekad milicija njima nije trebao islednik nego ovaj pojam prvo "oplavi" pa tek ih onda pita zašto su privedeni...i oni sve priznaju čaj od šestara koji su kaznili u osnovnoj školi.

  • M

    18. april 2018 | 12:04

    Pa paaaaaa,nema vise.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA