Pritvor za napasnika koji je pokušao da otme devojčicu u Borči, a onda napao policajce kada su došli po njega

Policijski službenici, koji su došli odmah po pozivu njene majke, savladali su i uhapsili osumnjičenog, koji je tom prilikom pružao otpor

  • 8

Po zahtevu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio pritvor do 30 dana P.Lj. (40) osumnjičenom da je u nedelju u Borči na silu pokušao da jednu maloletnicu uvuče u svoj automobil, pošto je prethodno odbila njegovu ponudu za sladoled.

P.LJ. je određen pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Aleksandra Ðenadić.

Krivičnom prijavom P.Lj. se tereti za protivpravno lišenje slobode i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, jer je prilikom hapšenja pružao otpor policajcima i naneo im lake telesne povrede.

Pokušao je da joj otme ćerku (12), ali majka Gordana se borila kao lavica: Manijak iz Borče predstavljao se kao teniser

On je, kako se sumnja, 30. aprila oko 20 časova ponudio maloletnoj devojčici sladoled, a potom, pošto ga je ona odbila, pokušao protiv njene volje da je uvuče u svoj automobil, saopštila je policija u utorak.

Policijski službenici, koji su došli odmah po pozivu njene majke, savladali su i uhapsili osumnjičenog, koji je tom prilikom pružao otpor.

Mediji su preneli da je u pitanju devojčica od 12 godina.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. maj 2018 | 14:49

    Sam cin delovanja i ponasanja govori o tome da je to nepopravljiv slucaj,treba ga izolovati na duzi period i posle toga takvi slucajevi treba da se cipuju i da budu pod prismotrom od 0 do 24h u narednih 40 god,to je jedno od dobrih resenja za takve slucajeve!

  • Milojko

    3. maj 2018 | 20:14

    Da smo u zlatnoj eri komunizma ovaj gospodin i ovakvi slucajevi ne zasluzuju ni mali naslov u novinama,otvoris prozore od suda ili mupa gde se prvo privede ovakav slucaj obicno bi to bilo treci sprat i samo ga pustis da leti na glavu naravno,sve se tretira kao pokusaj bekstva i cao zdravo,nema mnogo razmisljaanja o ovakvim monstrumima.

  • Sudbina

    3. maj 2018 | 16:11

    Sramota dobio manje nego koje uhvaćen zbog alkohola pri vožnji iako muke prvi put u životu nije svuda onda isto pravosugje u zemlji ustvari dali mi imamo državu kad svako sudi po svom cefu ili moraš malo potplatit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA