Monstrum iz Kosjerića preklao ženu pred decom, a sad se vadi na ludilo: Pao mi je mrak na oči, ne sećam se ničega

Sada slede veštačanja između kojih će biti i psihijatrijsko. Pronađen je i nož kojim je preklao svoju žrtvu

  • 5
Ivan Radovanovic, Jelena Grbic Foto: Facebook

Ivanu Radovanoviću (37) iz Kosjerića, koji je u noći između nedelje i ponedeljka ubio svoju nevenčanu suprugu Jelenu Grbić (37) iz Kosjerića, određen je pritvor, a njegovo saslušanje pred tužiocem je odloženo, jer njegov branitelj zbog svojih obaveza nije mogao da prisustvuje.

Kako Informer saznaje od izvora bliskog istrazi, Ivan će zvanično biti saslušan u toku ove sedmice, a najkasnije do ponedeljka.

Jezivi detalji ubistva u Kosjeriću: Provalio u kuću i počeo da kolje majku pred decom koja nisu mogla da joj pomognu, zlostavljao ju je i ranije (FOTO)

- Sada slede veštačanja između kojih će biti i psihijatrijsko. Pronađen je i nož kojim je preklao svoju žrtvu. Na teret će mu se najverovatnije staviti krivično delo ubistvo na svirep i podmukao način, za koje je predviđena kazna zatvora od 40 godina - rekao je izvor blizak istrazi.

Foto: Facebook

Inače, prilkom hapšenja u policiji, rekao je da se samo delimično seća tog događaja. Rekao je da je tog dana bio na slavi kod jednog prijatelja, gde je pio rakiju i pivo. Onda je pozvao Jelenu i tražio da je vidi, a ona je odbila. Zatim je razvalio ulazna vrata i otišao do sobe gde je spavala Jelena i tu je došlo do svađe, a onda mu je pao mrak na oči i da se ničega ne seća.

U policiji kažu da je prvo tukao Jelenu, a onda je uzeo nož sa sudopere i tri puta je ubo u vrat.

U kući su tada bila Jelenino dvoje dece iz prvog braka od 17 i 12 godina, i treće dete od tri godine koje ima sa Ivanom. Ivan je pobegao i uhapšen je sutradan. Skrivao se u obližnjoj šupi. Jelena je kuću, u kojoj se dogodio zločin, nasledila od svog supruga, koji je preminuo pre šest do sedam godina.

Foto: Facebook

Ivan je tek izašao iz zatvora gde je izdržavao kaznu od devet meseci zbog nasilja u porodici, a druga kazna od godinu dana mu je izrečena isto zbog nasilja u porodici na godinu dana zatvora i zabrane prilaska Jeleni Grbić. On je u oba slučaja osuđen zbog maltretiranja i pretnji Jeleni.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • renata

    9. maj 2018 | 15:38

    To sto mu je pao mrak na oci odnosno sto se razbesneo, nije psihicka bolest nego bezobrazluk. Jos sa slave ide! Pobozan neki covek! Svakakvih uvrnutih licnosti ima na ovom svetu.

  • CcC

    9. maj 2018 | 15:36

    40 godina pa ce se setiti. Ima vremena za razmisljanje..

  • Zelk

    11. maj 2018 | 05:01

    Jadna ova deca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA