Maloletnik ukrao kamion, pa sleteo s puta

On se sumnjiči da je pokušao da otuđi teretno vozilo sa parkinga jedne kompanije, ali je sleteo s puta u livadu i pobegao ostavivši vozilo sa ključevima u bravi

  • 4

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju podneli su, po nalogu nadležnog tužilaštva, krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv mladića (16) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela.

Stravična saobraćajka na auto-putu: Poginulo dete kada je automobil naleteo na vozača koji je zbog kvara izašao iz kombija (VIDEO)

On se sumnjiči da je pokušao da otuđi teretno vozilo sa parkinga jedne kompanije, ali je sleteo s puta u livadu i pobegao ostavivši vozilo sa ključevima u bravi.

Takođe, on se sumnjiči da je otuđio teretno vozilo u selu Žitorađa iz domaćinstva oštećenog, pri čemu je probio zaštitnu metalnu ogradu i udaljio se.

Navedeno vozilo je pronađeno na lokalnom putu Surdulica - Vladičin Han sa ključevima u bravi.

(S.Tasić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Satanista 1

    10. maj 2018 | 15:43

    Vlasnika kazniti što je omogućio maloletnom da bespravno koristi kamion,ključevi ne stoje u bravi,kamion zaključan je mnogo teže otuđiti.Na sve treba misliti i uraditi da ne dođe do ovakvih stvari,kad se desi sve je kasno i za vlasnika za kradljivca.

  • E moj satanista

    10. maj 2018 | 18:34

    Pa nije poenta da sve treba staviti pod katanac nego da se NEDIRAJU TUDJE STVARI !!!

  • mirko seljak

    10. maj 2018 | 22:22

    Visoko leti,nisko pada.:))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA