Tražio seks od podstanara umesto kirije: Milanu iz Požarevca preti 8 godina zatvora

U krivičnoj prijavi stoji da je Milan pred njima skinuo donji veš i tražio da ga dodiruju po genitalijama, predlažući da to isto i on njima uradi

  • 4

Milanu S. (54) iz Požarevca Osnovni sud odredio je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad dvojicom svojih podstanara, starih 15 godina. On je od dvojice maloletnika iz okoline Petrovca na Mlavi, učenika prvog razreda srednje škole, tražio seksualne usluge u zamenu za kiriju.

Devojčica (14) preklinjala oca da prestane da je siluje, a onda je ostala trudna: Za užas u Leposaviću se saznalo slučajno

U krivičnoj prijavi stoji da je Milan pred njima skinuo donji veš i tražio da ga dodiruju po genitalijama, predlažući da to isto i on njima uradi. Uplašeni dečaci odmah su izašli iz kuće i ovaj slučaj prijavili policiji.

Policija je prilikom pretresa zaplenila njegov kompjuter sa dečjom pornografijom.

Komšije uhapšenog iz Sarajevske ulice kažu za "Novosti" da je Milan već bio u zatvoru, jer je osuđen na sedam i po godina zbog napastvovanja svoje ćerke, posle čega su ona i majka napustile kuću i odselile se.

Nakon hapšenja osumnjičenog, njemu je određen pritvor na predlog Osnovnog javnog tužilaštva, kako ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio krivično delo za koje se tereti, a za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

(Telegraf.rs / Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    12. maj 2018 | 15:53

    Да је после првог откривеног кривичног НЕдела био обележен, ово се неби десило. Ниједан родитељ неби сместио дете код овакве звери. Што би рекао Никола Симић, на челу му написати да је манијак.

  • lavica

    12. maj 2018 | 14:37

    Odakle ove budale izviru vise?

  • F

    12. maj 2018 | 14:11

    Koliko bolesnika ima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA